KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bende 5 yıl kadar dalyan'da yasadım....sonrada sarıgermeye tasındım...simdi orda dagda bi evim var...kirada....akdeniz de cok iyi degilim sanırım, ama guney ege dedin mi benden sorulur.....tapıyorum oralara....haftaya insallah yine o tarafta olucam....yeni hayatımı kurucam
bende 5 yıl kadar dalyan'da yasadım....sonrada sarıgermeye tasındım...simdi orda dagda bi evim var...kirada....akdeniz de cok iyi degilim sanırım, ama guney ege dedin mi benden sorulur.....tapıyorum oralara....haftaya insallah yine o tarafta olucam....yeni hayatımı kurucam
dur seni güldüreyim 2 gundur mıllı park en son koyda saat 15 gıbı yaban domuzları gelıyor aclar milletten bir seyler araklamak için adamın fotoğraf makinasının olugu torbayı kacırdı domuz onde adam arkada ne gulduk anlatamam adam omuz torbayı bırakınca kurtardı ama 10 dakıkada bır gelıyorlar yavru bunlar kacanmı ararsın toplananmı tam şenlik ;D
Ya ben sayfaya damlayınca herkes kaçıyor bendemi bir iticilik var yoksa oysa dostlar beni oldum olası sever istemezseniz bi sinyal çakın özelden muhabbetinize bulaşmayalım. ;D
Ya ben sayfaya damlayınca herkes kaçıyor bendemi bir iticilik var yoksa oysa dostlar beni oldum olası sever istemezseniz bi sinyal çakın özelden muhabbetinize bulaşmayalım. ;D
Ya mirim sayfaya daldım 5 kişi var bir baktım damdazlak kalmışım bende suzukiciler için muhabbet kahvesi açacam rakip olsun fiyatlar düşer böyle giderse burayada gelmem alıntı gibimi oldu 1 temmuz denizcilik bayramını kutladıkta .