Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 525,082

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ama deniz kenarı olmazsa benim robinsonluk ölüyor

ahmetergun' Alıntı:
ama deniz kenarı olmazsa benim robinsonluk ölüyor

yapma ahmet abi...tekneyle gidiliyo....tabiki deniz kenarı

oralarıda cok guzel istanbuldan sahil sahil antakya ya kadar gıttım super yerler var insan doyamıyor

ahmetergun' Alıntı:
oralarıda cok guzel istanbuldan sahil sahil antakya ya kadar gıttım super yerler var insan doyamıyor

bende 5 yıl kadar dalyan'da yasadım....sonrada sarıgermeye tasındım...simdi orda dagda bi evim var...kirada....akdeniz de cok iyi degilim sanırım, ama guney ege dedin mi benden sorulur.....tapıyorum oralara....haftaya insallah yine o tarafta olucam....yeni hayatımı kurucam

hep gıttıgım yerler senın için hayırlısı olsun

jaidevi' Alıntı:
cok guzell...tesekkur ederim...

dur seni güldüreyim 2 gundur mıllı park en son koyda saat 15 gıbı yaban domuzları gelıyor aclar milletten bir seyler araklamak için adamın fotoğraf makinasının olugu torbayı kacırdı domuz onde adam arkada ne gulduk anlatamam adam omuz torbayı bırakınca kurtardı ama 10 dakıkada bır gelıyorlar yavru bunlar kacanmı ararsın toplananmı tam şenlik ;D

Ya ben sayfaya damlayınca herkes kaçıyor bendemi bir iticilik var yoksa oysa dostlar beni oldum olası sever istemezseniz bi sinyal çakın özelden muhabbetinize bulaşmayalım. ;D

mezeci_67' Alıntı:
Ya ben sayfaya damlayınca herkes kaçıyor bendemi bir iticilik var yoksa oysa dostlar beni oldum olası sever istemezseniz bi sinyal çakın özelden muhabbetinize bulaşmayalım. ;D

hoş geldin ustat bugun sessız kahve

mezeci_67' Alıntı:

aa askolsun.....yok oyle bisey....bugun genel bi bosluk var....sessiz bi gece....

mezeci_67' Alıntı:
Hosgeldinizzzzz

Ne alaksi var Bu gun sicak millet bi tuhaf

Ya mirim sayfaya daldım 5 kişi var bir baktım damdazlak kalmışım bende suzukiciler için muhabbet kahvesi açacam rakip olsun fiyatlar düşer böyle giderse burayada gelmem alıntı gibimi oldu 1 temmuz denizcilik bayramını kutladıkta .