Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 524,488
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

;D ;D ;D Abi klima gönderim bi tane rahat rahat uyu ;D

Etiketler

Tamam teknemizin motoru V8 mi 6 mı olacak çok yakmasın bide lpg filan uğraşmayalım Ayhan abiyle ;D

ERLER' Alıntı:
;D ;D ;D Abi klima gönderim bi tane rahat rahat uyu ;D

Allah'tan var. Ben keyfine düşkün adamım klimasız yapamam her oda da var. Zaten bu zamanda klimada alınmaz şimdi servisler 1 ay sonra montaja gelir. Yoğunuz abüüüü hesabı ;D ;D ;D

ERLER' Alıntı:
Tamam teknemizin motoru V8 mi 6 mı olacak çok yakmasın bide lpg filan uğraşmayalım Ayhan abiyle ;D

V12 olsun ki Ayhan'ım bursa'm çıldırsın. ;D (yaz Aysim.. Ayhanbursaya iletilecek mesajlar: Sabahcı kahvesi sayfa 251 ;D)

ERLER' Alıntı:

jeep se yakar fatih yakıtından gocunuyosan jeep jeep deme ;D

Biz 4 kişi buralardayız işte sen ben ayşim ali bi yere gidemioz zaten ;D

alihay' Alıntı:
jeep se yakar fatih yakıtından gocunuyosan jeep jeep deme ;D

Aslan besliyen yemini düşünmez abide Ayhan abi sorup durucak ne yakıor lpg nasıl yakıor falan filan diye sorup duracak onla uğraşmayalım dedim yaaa ;D

Az önce ofisteydim şimdi tedaştayım servise girer girmez gezenbiliri açtım iş arasından burdayım ;D

alihay' Alıntı:
Az önce ofisteydim şimdi tedaştayım servise girer girmez gezenbiliri açtım iş arasından burdayım ;D

Ben araba kullanırkende telefondan giriyorum babam çok kızıor başlıycam gezenbilirine diyor sürekli ;D ;D

ERLER' Alıntı:
Biz 4 kişi buralardayız işte sen ben ayşim ali bi yere gidemioz zaten ;D

benimde son haftam...bi hafta icinde bende havuz kenarında olurum

Bırakamazsınkiiiiiii bırakmazsınkiiii aklını yer bitirir napıolar ne konuşuolar die ;D ;D ;D

bırakır bırakır.. bal gibde bırakır.. denizi kumu görenin aklına site mi gelir. Her kes benim gibi manyak mı. Hastayla ilgilenirken bile yazıyorum bir yandan ;D Bu araba sürerken yazmakta iyiymiş ama. Ali seninkide fena değil. Biz fena olmuşuz ;D

ERLER' Alıntı:
Bırakamazsınkiiiiiii bırakmazsınkiiii aklını yer bitirir napıolar ne konuşuolar die ;D ;D ;D

ahahah....hastalandık desene.....uff...bulasıcıymıs yanii....insan bastan uyarır ;D ;D

gunaydınlarrr gunaydınlarrr