KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Rakı içtiiim şarap içtiiiim sallandım...
Ben o yarin güzel yüzüne güzel sözüne aldandıııım...
Yollarda sallana sallana kapısının önüne dayandım
Hadii yarim, çilli güzelim çık dışarıya bize gidelim...
dımtıkı dımtık....
Bozdunuz lan beniiii .... içtim ulaynnn bugün.... dejavuuu görgüsüzü bi senin için içtim.. Alp huysuzuuu bide senin içtiim...
Valla seninle paylaşırdım ama bu zeytin dalları bu kahvede amacına uygun kullanılmadı. Kötü çağrışım yapıyor... Ben sana zeytin dalı yerine gül dalı uzatayım.. Bak burda iki tanede diken var. Sende gülsün.. Voltran oluştu işte. Gerçi dikenler gül dikeni değil deve dikeni ama idare et..
Vay be resmen alenen kur yaptım.. Bu rakı acayip bi şeymiş..
Valla seninle paylaşırdım ama bu zeytin dalları bu kahvede amacına uygun kullanılmadı. Kötü çağrışım yapıyor... Ben sana zeytin dalı yerine gül dalı uzatayım.. Bak burda iki tanede diken var. Sende gülsün.. Voltran oluştu işte. Gerçi dikenler gül dikeni değil deve dikeni ama idare et..
Vay be resmen alenen kur yaptım.. Bu rakı acayip bi şeymiş..
biz ne yapalım insan hakları var CMK var, Ceza Kanunu var, Trafik kanunuvar, oğlu var
vermiyorlar zeytinleri dalları bile yok etmişler ;D şimdi ben çıkartmaya kalksam bağırırlar polis işkence yapıyor diyeeee
biz ne yapalım insan hakları var CMK var, Ceza Kanunu var, Trafik kanunuvar, oğlu var
vermiyorlar zeytinleri dalları bile yok etmişler ;D şimdi ben çıkartmaya kalksam bağırırlar polis işkence yapıyor diyeeee
Bitti tabi tekniğe bağladılar baksana.. Ama bi tanesi çıkıpta adını yazmamış .. alıyorlar satıyorlar ama neyi? şapkaymış.. moon visör moon visör..
Hadi yariiiiiiim çilli güzelliiiiiim çık dışarıyaaa bize gideliiiiim....
Yaa ben ilk kez içiyorum ya tecrübesizim.. şimdi bu rakı mı daha çok konuyor bardağa su mu... ben su koymamışımda ilkine başım dönüyooo laynnn benim ...
Biri rock silder yapıyor sıradaki senin diyor sanki.. biri zaten bir iskenderi çok görüyor.. kendime getirticem tabi sadece... Uzatın bir zeytin dalı bana belki bir güzellik yaparım.. Unutmayın benim iş yerimde karbon bile dökebiliyorum ben kapişş