alpaslanepli Zirve Mesajlar 1,413 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul-bahçelievler 3 Tem 2009 #5,345 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... jaidevi' Alıntı: kocumsun beah...heh soylee yaa......tamam nereye gidiyoruz ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Koçum derken ?
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... jaidevi' Alıntı: kocumsun beah...heh soylee yaa......tamam nereye gidiyoruz ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Koçum derken ?
DEJAVUU Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 3 Tem 2009 #5,346 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: bırak şimdi ayhanı bursayı görmüyormusun tırstı cevap vermiyor. Ben erken çıkıp seni alır öyle geçerim ortaklık bitti mi bea.. Genişletmek için tıkla ... .........hayır dır noluyo gene gider ayakkk bi sigara içemedimmmmm ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: bırak şimdi ayhanı bursayı görmüyormusun tırstı cevap vermiyor. Ben erken çıkıp seni alır öyle geçerim ortaklık bitti mi bea.. Genişletmek için tıkla ... .........hayır dır noluyo gene gider ayakkk bi sigara içemedimmmmm ;D
jaidevi Ana Kamp Mesajlar 48 Tepkime Puanı 0 3 Tem 2009 #5,347 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Alfonse' Alıntı: Sağlam bi Türk kahvesi yapmazsan, veya sızmasını sağlamazsan..... Tehlikedesin..... Kaç...... senbilirsin.... Genişletmek için tıkla ... tecrübe konustu 2 diyebilirmiyiz.....adam ilk defa içiyo sen ne zaman tecrübe ettin ?
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Alfonse' Alıntı: Sağlam bi Türk kahvesi yapmazsan, veya sızmasını sağlamazsan..... Tehlikedesin..... Kaç...... senbilirsin.... Genişletmek için tıkla ... tecrübe konustu 2 diyebilirmiyiz.....adam ilk defa içiyo sen ne zaman tecrübe ettin ?
I ilkakdeniz Zirve Mesajlar 1,278 Tepkime Puanı 1 3 Tem 2009 #5,348 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... jaidevi' Alıntı: ahahaha...ay chook eglendiim.....;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... tamam berbat bi espriydi niye yüzüme vuruyon gece vakti kafam bu kadarına bastı ;D ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... jaidevi' Alıntı: ahahaha...ay chook eglendiim.....;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... tamam berbat bi espriydi niye yüzüme vuruyon gece vakti kafam bu kadarına bastı ;D ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 3 Tem 2009 #5,349 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: Ne süt limanı bak ekipler geri geldi. senin üzerinde iki tane daha gizli bölmede zeytin dalı var ihbar edecem şimdi... Genişletmek için tıkla ... kubar zeytin dalı.... ocakta folyoya basılmış zeytin dalı....
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: Ne süt limanı bak ekipler geri geldi. senin üzerinde iki tane daha gizli bölmede zeytin dalı var ihbar edecem şimdi... Genişletmek için tıkla ... kubar zeytin dalı.... ocakta folyoya basılmış zeytin dalı....
jaidevi Ana Kamp Mesajlar 48 Tepkime Puanı 0 3 Tem 2009 #5,350 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: Koçum derken ? Genişletmek için tıkla ... cnmsııınn...daha önce söylemişmiydim ?
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: Koçum derken ? Genişletmek için tıkla ... cnmsııınn...daha önce söylemişmiydim ?
DEJAVUU Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 3 Tem 2009 #5,351 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... jaidevi' Alıntı: tecrübe konustu 2 diyebilirmiyiz.....adam ilk defa içiyo sen ne zaman tecrübe ettin ? Genişletmek için tıkla ... .adamın ilk içtiğini sen nerden biliyorsun inandınmııııııııı
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... jaidevi' Alıntı: tecrübe konustu 2 diyebilirmiyiz.....adam ilk defa içiyo sen ne zaman tecrübe ettin ? Genişletmek için tıkla ... .adamın ilk içtiğini sen nerden biliyorsun inandınmııııııııı
jaidevi Ana Kamp Mesajlar 48 Tepkime Puanı 0 3 Tem 2009 #5,352 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ilkakdeniz' Alıntı: tamam berbat bi espriydi niye yüzüme vuruyon gece vakti kafam bu kadarına bastı ;D ;D Genişletmek için tıkla ... aaa valla ekrana tukurdum gulerken ...saka degildi
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ilkakdeniz' Alıntı: tamam berbat bi espriydi niye yüzüme vuruyon gece vakti kafam bu kadarına bastı ;D ;D Genişletmek için tıkla ... aaa valla ekrana tukurdum gulerken ...saka degildi
jaidevi Ana Kamp Mesajlar 48 Tepkime Puanı 0 3 Tem 2009 #5,353 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Alfonse' Alıntı: kubar zeytin dalı.... ocakta folyoya basılmış zeytin dalı.... Genişletmek için tıkla ... oha diyorum sana...birazdan gercek ekipler gelcek ....
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Alfonse' Alıntı: kubar zeytin dalı.... ocakta folyoya basılmış zeytin dalı.... Genişletmek için tıkla ... oha diyorum sana...birazdan gercek ekipler gelcek ....
alpaslanepli Zirve Mesajlar 1,413 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul-bahçelievler 3 Tem 2009 #5,354 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... DEJAVUU' Alıntı: .........hayır dır noluyo gene gider ayakkk bi sigara içemedimmmmm ;D Genişletmek için tıkla ... Ne noluyo.. kız Bursa'da bir haftadır. Sen yok sayıyorsun. Ne zaman bu konuyu açsa pırt sigara içmeye.. çakal..
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... DEJAVUU' Alıntı: .........hayır dır noluyo gene gider ayakkk bi sigara içemedimmmmm ;D Genişletmek için tıkla ... Ne noluyo.. kız Bursa'da bir haftadır. Sen yok sayıyorsun. Ne zaman bu konuyu açsa pırt sigara içmeye.. çakal..
jaidevi Ana Kamp Mesajlar 48 Tepkime Puanı 0 3 Tem 2009 #5,355 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... DEJAVUU' Alıntı: .adamın ilk içtiğini sen nerden biliyorsun inandınmııııııııı Genişletmek için tıkla ... vay sendemi.....keske sende kacsaydın...alfonse uyarmadı mı seni??
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... DEJAVUU' Alıntı: .adamın ilk içtiğini sen nerden biliyorsun inandınmııııııııı Genişletmek için tıkla ... vay sendemi.....keske sende kacsaydın...alfonse uyarmadı mı seni??
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 3 Tem 2009 #5,356 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: Ulan ağzına çok yakıştı.. bir iki daha tekrarlarsan dejavuu ile ortak bir noktanız olur ve geçinebilirsiniz ;D Genişletmek için tıkla ... Lan Alpaslan' bey kardeşim..... Ağzıma yakıştıra yakıştıra ulan kelimesini mi yakıştırdın.... Pu sana puuuuuuu..... ps: yapcan mı moon vizör bana?
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: Ulan ağzına çok yakıştı.. bir iki daha tekrarlarsan dejavuu ile ortak bir noktanız olur ve geçinebilirsiniz ;D Genişletmek için tıkla ... Lan Alpaslan' bey kardeşim..... Ağzıma yakıştıra yakıştıra ulan kelimesini mi yakıştırdın.... Pu sana puuuuuuu..... ps: yapcan mı moon vizör bana?
I ilkakdeniz Zirve Mesajlar 1,278 Tepkime Puanı 1 3 Tem 2009 #5,357 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... jaidevi' Alıntı: aaa valla ekrana tukurdum gulerken ...saka degildi Genişletmek için tıkla ... valla mı? gurulandım bak şimdi helal olsun bana be yaa ;D ;D ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... jaidevi' Alıntı: aaa valla ekrana tukurdum gulerken ...saka degildi Genişletmek için tıkla ... valla mı? gurulandım bak şimdi helal olsun bana be yaa ;D ;D ;D
DEJAVUU Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 3 Tem 2009 #5,358 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... [attachment=1]
jaidevi Ana Kamp Mesajlar 48 Tepkime Puanı 0 3 Tem 2009 #5,359 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ilkakdeniz' Alıntı: valla mı? gurulandım bak şimdi helal olsun bana be yaa ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... bende benle gururlandın sandım....ekrana tukurmek buyuk basarıdır...dusun nası guluyorum...iyk
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ilkakdeniz' Alıntı: valla mı? gurulandım bak şimdi helal olsun bana be yaa ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... bende benle gururlandın sandım....ekrana tukurmek buyuk basarıdır...dusun nası guluyorum...iyk
I ilkakdeniz Zirve Mesajlar 1,278 Tepkime Puanı 1 3 Tem 2009 #5,360 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Edirne'ye gelin hepiniz gelin ciğerin kralından ziyafet benden söz
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Edirne'ye gelin hepiniz gelin ciğerin kralından ziyafet benden söz