alpaslanepli Zirve Mesajlar 1,413 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul-bahçelievler 3 Tem 2009 #5,473 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... DEJAVUU' Alıntı: alınmam desin fıkra bu hemen yazıcam Genişletmek için tıkla ... iyide demesi için 8 sayfa ilerlemesi lazım. yani bir yarım saati var. ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... DEJAVUU' Alıntı: alınmam desin fıkra bu hemen yazıcam Genişletmek için tıkla ... iyide demesi için 8 sayfa ilerlemesi lazım. yani bir yarım saati var. ;D
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 3 Tem 2009 #5,474 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: Abi dur sende daha yeni yeni ısınma turları atıyorum. Direk öldürcen mi beni Rakııı içtiiim şarap içtiiiim sallandımmm Ben o yarin güzel sözüne güzel yüzüne aldaaaandııım!!! ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Votkadan ne olcak yahu
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: Abi dur sende daha yeni yeni ısınma turları atıyorum. Direk öldürcen mi beni Rakııı içtiiim şarap içtiiiim sallandımmm Ben o yarin güzel sözüne güzel yüzüne aldaaaandııım!!! ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Votkadan ne olcak yahu
alpaslanepli Zirve Mesajlar 1,413 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul-bahçelievler 3 Tem 2009 #5,475 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ufukozkan' Alıntı: Votkadan ne olcak yahu Genişletmek için tıkla ... Öyle deme yaş 31 daha ağzıma sürmemişim direk votka redbull öldürür beni
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ufukozkan' Alıntı: Votkadan ne olcak yahu Genişletmek için tıkla ... Öyle deme yaş 31 daha ağzıma sürmemişim direk votka redbull öldürür beni
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 3 Tem 2009 #5,476 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... jaidevi' Alıntı: vayy beni ha arada paslamak haaa....gelmiyorum huleynnn.... Genişletmek için tıkla ... Sabahtan beri o götürsün, bu getirsin diyip duruyodun.... Gezilerden önce " arabasında boş ver olan var mııııı, acaba? " diyenlere benzemeye başlamıştın, üzülüyordum, yakıştırmıyordum.... Bu delikanlı kız ne zaman, "Ben otobüsle İstanbula' a gelirim, veya yol üstü biyere gelsem, olur mu?l" felan der diye düşünüyordum.... Ciddiyim bak...... Ama, "vayy beni ha arada paslamak haaa....gelmiyorum huleynnn...." bu sağlam oldu....... Aferin, naçizane, haddime değil, takdir ettim, şimdi her jesti hakettin..... bence... naçizane....
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... jaidevi' Alıntı: vayy beni ha arada paslamak haaa....gelmiyorum huleynnn.... Genişletmek için tıkla ... Sabahtan beri o götürsün, bu getirsin diyip duruyodun.... Gezilerden önce " arabasında boş ver olan var mııııı, acaba? " diyenlere benzemeye başlamıştın, üzülüyordum, yakıştırmıyordum.... Bu delikanlı kız ne zaman, "Ben otobüsle İstanbula' a gelirim, veya yol üstü biyere gelsem, olur mu?l" felan der diye düşünüyordum.... Ciddiyim bak...... Ama, "vayy beni ha arada paslamak haaa....gelmiyorum huleynnn...." bu sağlam oldu....... Aferin, naçizane, haddime değil, takdir ettim, şimdi her jesti hakettin..... bence... naçizane....
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 3 Tem 2009 #5,477 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: ahada film koptu ;D Bende izlerim valla ;D Genişletmek için tıkla ... Allah canını almasın.... Yarıldım gülmekten ;D Ergun abinin diline düşmekten korkarım
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: ahada film koptu ;D Bende izlerim valla ;D Genişletmek için tıkla ... Allah canını almasın.... Yarıldım gülmekten ;D Ergun abinin diline düşmekten korkarım
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 3 Tem 2009 #5,478 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ilkakdeniz' Alıntı: alfonse senin boy kac hadi kiloyu az cok tahmin ederiz kıspet ayarlıycam Genişletmek için tıkla ... 1.85 buçuk Kıspet bedeni mi, don bedeni mi de istersin şimdi sen.... Pardon ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ilkakdeniz' Alıntı: alfonse senin boy kac hadi kiloyu az cok tahmin ederiz kıspet ayarlıycam Genişletmek için tıkla ... 1.85 buçuk Kıspet bedeni mi, don bedeni mi de istersin şimdi sen.... Pardon ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 3 Tem 2009 #5,479 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: Haydaa buradan bu sonucu çıkardın ya ne diyeyim caNNım.. Genişletmek için tıkla ... Ben dedim mi, dedim... Bu ayhan' ı yeniden hayatına alırsan dengeler bozulur dedim.... bak ilk zarar sana
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: Haydaa buradan bu sonucu çıkardın ya ne diyeyim caNNım.. Genişletmek için tıkla ... Ben dedim mi, dedim... Bu ayhan' ı yeniden hayatına alırsan dengeler bozulur dedim.... bak ilk zarar sana
I ilkakdeniz Zirve Mesajlar 1,278 Tepkime Puanı 1 3 Tem 2009 #5,480 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... BUYRUN ER MEYDANINA İKİ TİĞİT ÇIKTI MEYDANE.... ALFONSE (ALP) vs. İLKAKDENİZ (İBRAHİM) ;D ;D ;D [attachment=1]
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... BUYRUN ER MEYDANINA İKİ TİĞİT ÇIKTI MEYDANE.... ALFONSE (ALP) vs. İLKAKDENİZ (İBRAHİM) ;D ;D ;D [attachment=1]
I ilkakdeniz Zirve Mesajlar 1,278 Tepkime Puanı 1 3 Tem 2009 #5,481 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... hepinize iyi geceler ;D ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 3 Tem 2009 #5,482 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... DEJAVUU' Alıntı: ...............özelden yaz bide yetişemiyor geri dönüşüm gibi olduk .bişey diğil rayting düşecekkk ;D Genişletmek için tıkla ... Başlatma lan reytingine..... Dikkatli gidiyoruz işte, hassas admız biz..... ;D ;D pardon ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... DEJAVUU' Alıntı: ...............özelden yaz bide yetişemiyor geri dönüşüm gibi olduk .bişey diğil rayting düşecekkk ;D Genişletmek için tıkla ... Başlatma lan reytingine..... Dikkatli gidiyoruz işte, hassas admız biz..... ;D ;D pardon ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 3 Tem 2009 #5,483 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... jaidevi' Alıntı: ee sende ilk defa kadın goruyomus gibi davranıyosun ya....hatunum ben, işime ne gelirse o sonucu cıkarabiliyorum...bunu bilmeniz gerekmiyomu sizin ;D Genişletmek için tıkla ... Aha kapak...... Hemde düdüklü kapağı...... Koç' a kapak.... ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... jaidevi' Alıntı: ee sende ilk defa kadın goruyomus gibi davranıyosun ya....hatunum ben, işime ne gelirse o sonucu cıkarabiliyorum...bunu bilmeniz gerekmiyomu sizin ;D Genişletmek için tıkla ... Aha kapak...... Hemde düdüklü kapağı...... Koç' a kapak.... ;D
alpaslanepli Zirve Mesajlar 1,413 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul-bahçelievler 3 Tem 2009 #5,484 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ilkakdeniz' Alıntı: hepinize iyi geceler ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Dur gitme. Bekliyoruz Alp bu sayfaya kadar bi gelsin diye.. ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ilkakdeniz' Alıntı: hepinize iyi geceler ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Dur gitme. Bekliyoruz Alp bu sayfaya kadar bi gelsin diye.. ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 3 Tem 2009 #5,485 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... jaidevi' Alıntı: ya solesene nerden biliyosun o fotomu?? sevmem ben bole isleri bak demedi deme... Genişletmek için tıkla ... Seni tanıyan bi arkadaşım var..... Sonra anlatırım....
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... jaidevi' Alıntı: ya solesene nerden biliyosun o fotomu?? sevmem ben bole isleri bak demedi deme... Genişletmek için tıkla ... Seni tanıyan bi arkadaşım var..... Sonra anlatırım....
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 3 Tem 2009 #5,486 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ufukozkan' Alıntı: Iyi gecelerrrrrrr Genişletmek için tıkla ... Abi ben süpürücüyüm, arkadan geliyorum, yeni gördüm... Hoşgeldin, iyi geceler....
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ufukozkan' Alıntı: Iyi gecelerrrrrrr Genişletmek için tıkla ... Abi ben süpürücüyüm, arkadan geliyorum, yeni gördüm... Hoşgeldin, iyi geceler....
DEJAVUU Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 3 Tem 2009 #5,487 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Alfonse' Alıntı: Başlatma lan reytingine..... Dikkatli gidiyoruz işte, hassas admız biz..... ;D ;D pardon ;D Genişletmek için tıkla ... alpaslan geldi geldi deyip deyip pardon diyor burda o ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Alfonse' Alıntı: Başlatma lan reytingine..... Dikkatli gidiyoruz işte, hassas admız biz..... ;D ;D pardon ;D Genişletmek için tıkla ... alpaslan geldi geldi deyip deyip pardon diyor burda o ;D
DEJAVUU Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 3 Tem 2009 #5,488 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... eee ben aklımda olan binlerce fıkradan birini anlatayım içimden geçti gülelimmmm
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... eee ben aklımda olan binlerce fıkradan birini anlatayım içimden geçti gülelimmmm