Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 508,205
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Ayhanım bursam gerekli kapaklar sağa sola serpiştirilmiştir ne zaman kullanmak istersen çekinmeden alabilirsin. Bitince haber ver yeni kapaklar koyalım ;D
......biri sizi ıslah etsin yaaaaaaaa

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
yok ozaman sen hemen kendini kaybediyorsun mesafe koyulmuyor bide kıskananlar var ...dejavu iyi iyiiiiiii ;D

Farketmez aysim bursa'yı terk edene kadar ben sana agresif bulaşıklıklarıma devam edeceğim nasılsa ;D

jaidevi' Alıntı:
.........cimri diyeceğine telefonda konuştuğumuz gibi pazrlık etmesydin hem iskender hem dondurma isterim diye bu gün böyle olmazdı

alpaslanepli' Alıntı:
ha ha ;D aysim adres versene özelden bana, yemeksepeti diye bir internet sitesi var ben sürekli oradan yiyorum ;D sana iskender yollayacağımda oradan ;D

ahahah...caNNımsın ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Farketmez aysim bursa'yı terk edene kadar ben sana agresif bulaşıklıklarıma devam edeceğim nasılsa ;D
......kader diye birşey var bunu unutmaa

ayhanbursa' Alıntı:
.........cimri diyeceğine telefonda konuştuğumuz gibi pazrlık etmesydin hem iskender hem dondurma isterim diye bu gün böyle olmazdı

yemezler ayhanım yemezler.....hattım kapalı benim....ahahah....

jaidevi' Alıntı:
yemezler ayhanım yemezler.....hattım kapalı benim....ahahah....
.......ama ayhanım falan demeye başladın sanki bir şeyler değişiyorrrr

Ulan unuttum bu arada be. Hızlıca dalınca muhabbete avatarı esprisine ne hale sokmuştum kaldı öyle iyimi.. Uyarsanıza arkadaşım yaa ;D

ayhanbursa' Alıntı:
......kader diye birşey var bunu unutmaa

-esinede kaderden söz etmek istermisin?? -senin kaderin balkonda sigara içmekten ibaret ;D

jaidevi' Alıntı:
-esinede kaderden söz etmek istermisin?? -senin kaderin balkonda sigara içmekten ibaret ;D
......çekilmiyorsunuz ben tatile çıkıyorum kalın sağlıcakla bu e yaaaaaaaaaa .....siteyi ne hale getirdinizzzzz

Ya millet en son kandil ne zamandı.. Açımda ben. Evde kandil simidi buldum yersem zehirlenirmiyim diye düşünüyorum da ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ya millet en son kandil ne zamandı.. Açımda ben. Evde kandil simidi buldum yersem zehirlenirmiyim diye düşünüyorum da ;D
......YE blader bişey olmaz olursa bende dejevuu değilimmm

alpaslanepli' Alıntı:
ha ha yazık yaa. osuruktan nem alma böyle bişey olsa gerek ;D

ne biçim konuşuyonuz ...saplama mı oluyo bu nemmi var havada yukarlar çok güzel...