KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hayırlı muhabbetler ve geceler Alpaslan doğum günün kutlu olsun eve daha yeni geldim festival vardı . Kdz ereğli sevgi barış dostluk festivali 3.5 temmuz bu akşam Hadise vardı yarın akşan Selda Bağcan pazar akşamı tarkan hoşgeldim boş geldim.
ama ama sizde bahane arıyorsunuz canım içeri almak için. Bu ne yaa. Stres olduk mekanımızda. Lütfen ama. Müşteriler rahatsız oluyor her gün her gün... Er meydanında alfonse ile baş başa bırakıcam sizi o olacak ;D
Hayırlı muhabbetler ve geceler Alpaslan doğum günün kutlu olsun eve daha yeni geldim festival vardı . Kdz ereğli sevgi barış dostluk festivali 3.5 temmuz bu akşam Hadise vardı yarın akşan Selda Bağcan pazar akşamı tarkan hoşgeldim boş geldim.
hoş geldin abi. doğum günü Ayhan'ın latife olsun diye öyle yazdı. Yinede sağol yeni geçmişti benim ki ona sayarım ama bu boş gelmeye alışık değiliz biz. Hep bol keseden ikramınıza alıştık .. olmuyor böyle lütfen ;D
ama ama sizde bahane arıyorsunuz canım içeri almak için. Bu ne yaa. Stres olduk mekanımızda. Lütfen ama. Müşteriler rahatsız oluyor her gün her gün... Er meydanında alfonse ile baş başa bırakıcam sizi o olacak ;D
Valla o montajda biraz torpil vardı hani.. kendinize biçtiğiniz cüsse biraz korkulur cinsten. Alp'in gelmemeside gayet doğal. Ben olsam bende gelmem ;D