KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Evet evet bugün bir değişiklik var sizde. Demek ki siz bugün büyüğü devirmemişsiniz ;D Ama ayık çekilmez bu sayfa demedi demeyin. Ben bile başladım.. ;D
Evet evet bugün bir değişiklik var sizde. Demek ki siz bugün büyüğü devirmemişsiniz ;D Ama ayık çekilmez bu sayfa demedi demeyin. Ben bile başladım.. ;D
Bugün cumartesi .. ettiğim tecrübe şudur ki aylardır. Bu site cumartesileri hep tutuktur.. Millet geziyor yarın pazar diye. Gezemeyende evde sinir yapıyor herhalde.. Böyle tutuk tutukoluyor sonuçtada.
Bugün cumartesi .. ettiğim tecrübe şudur ki aylardır. Bu site cumartesileri hep tutuktur.. Millet geziyor yarın pazar diye. Gezemeyende evde sinir yapıyor herhalde.. Böyle tutuk tutukoluyor sonuçtada.
motive etmek ve sizi kahvede tutmak için ne hallere soktum kendimi bea. Yine yaranamadım yine yaranamadım. Postayı koyan gitti.. Bu mudur mükafatım ühüüü ühüüü :'( :'( :'( :'( ;D
İyide abi görünce ne olacaktı.. Carmen Electra yerine beni görünce ne yapacaktın alcakmıydın hummer'a .. Üstümden geçer bide görmedim ayağına yatıp çekerdin. Yalan mı? yalan mı? yalan mııııııııı???