KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yahu niye bindiğimizi yazdık ya birader. Peşine bu ne bee! manasında bir resim daha koyduk. Üstünede landa büyü yaparken resim koydum.. E ben daha ne yapayım.
Vazgeçtim ben az kala suzuki ve navara'lı fotolarımı koyacaktım. Onlarıda koysam siz beni linç edersiniz. ;D ;D ;D
Yahu niye bindiğimizi yazdık ya birader. Peşine bu ne bee! manasında bir resim daha koyduk. Üstünede landa büyü yaparken resim koydum.. E ben daha ne yapayım.
Vazgeçtim ben az kala suzuki ve navara'lı fotolarımı koyacaktım. Onlarıda koysam siz beni linç edersiniz. ;D ;D ;D
;D ;D ;D Sen de denedin. Artık hiçbir zaman Jeep'den emin olamayacaksın, ha ha ha haaa (hain kahkaha efekti)... Hiç bir za-mannn !!! Virüs artık sana da bulaştııııııı.
;D ;D ;D Sen de denedin. Artık hiçbir zaman Jeep'den emin olamayacaksın, ha ha ha haaa (hain kahkaha efekti)... Hiç bir za-mannn !!! Virüs artık sana da bulaştııııııı.
Bu ne ki acabaa yaaa!! bu nasıl bir dostluk ki acaba. Yahu niye benim kuyumu kazıyor millet. Ne bela bişeymişim arkadaş. Öleyim mi? gideyim mi? Yerin dibine mi gireyim. Bu ne sevgi yaa... Sanatın için poz verdik. Gitti kahvenin orta yerine attı. Hayır çalışma yapılmış halini koysan neyse direk orjinalini koydu.
Zaten bahane arıyorlar idam etmek için, artık bu resimlerden sonra satanist mi? derler.. Psikopat mı? derler.. Çolouğumuz çocuğumuz var aynı ortamda bulunmak istemiyoruz mu? derler... bilmem.