KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
.ne nu değil arkadaşım kişiliğini bul nereye binsen o bayrağı dalgalandırıyon ...kişilik bozuk insan ....alcam bir vosvos vercem bakalım onunla ne yapıcannnn
.ne nu değil arkadaşım kişiliğini bul nereye binsen o bayrağı dalgalandırıyon ...kişilik bozuk insan ....alcam bir vosvos vercem bakalım onunla ne yapıcannnn
Offf be versene bak neler yapıyorum. Kardeşim tekeri olsun motoru olsun çamurdan olsun. Hepsine binerim..
Bu arada beni çok sevdiğine emin olduğum. (hani mesajlarınızda belli ediyorsunuz) Sen ve Serkan'ı bu geziyle ilgili facebokk'ta albüm yaptım da orada etiketledim haberiniz olsun ;D Canım arkadaşlarım benim...
Offf be versene bak neler yapıyorum. Kardeşim tekeri olsun motoru olsun çamurdan olsun. Hepsine binerim..
Bu arada beni çok sevdiğine emin olduğum. (hani mesajlarınızda belli ediyorsunuz) Sen ve Serkan'ı bu geziyle ilgili facebokk'ta albüm yaptım da orada etiketledim haberiniz olsun ;D Canım arkadaşlarım benim...
Abi yok geçti zaten. son resimde görüleceği üzere )))
Bu arada Ayhan bey lütfen seviyemizi koruyalım. Öyle özelden attığınız tehdit mesajlarına zaten katlanıyorum. Facebook'tada çizginizden çıkmışsınız. Saygısızlık yapmayın. ;D ;D ;D
Eyvallah varsa seninde böyle koyupta ses getireceğini sandığın ama kimsenin iplemediği bir resim falan hemen haber ver. Anında 40 kişi toplar yorum manyağı yaparız ;D ;D ;D