KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ahmet abi, İbrahim, Yiğit , Land kahvesindeki muhabbet koyu diye gelemeyen Ufuk abi, Naci abi hepinize iyi geceler diliyorum. Ben sabah altıda kalkacağım. Gidip yatayım. Sanırım yani galiba mantıklı olacak ;D
Ahmet abi, İbrahim, Yiğit , Land kahvesindeki muhabbet koyu diye gelemeyen Ufuk abi, Naci abi hepinize iyi geceler diliyorum. Ben sabah altıda kalkacağım. Gidip yatayım. Sanırım yani galiba mantıklı olacak ;D
İşte ben iyi geceler mesajını atınca iki üç dakika bekliyorum nezaketen birşey diyen çıkar belki diye, bak işe yaradı.. Yoktun diye ismini anmadım babacım sana da iyi geceler
merhaba serkan bayadırda yoktum aslında nasıl gidiyo dükkan muhabbetleri baya ilerlemiş geriye dönüp okumaya vakit yok ama şu gerçek maaşallah alpaslan abi herkese yetişmiş ;D
kave millet işte hepsi boş lakırdı...ee bizim insanımızda da fazlasıyla var....alpaslanda Wçene dediğimiz bir özellik var..biz onu sözcü seçtik hepimizin yerine o konuşuyor...;D ;D ;D