Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 469,465
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ayhan bey teknik sayfaları ihmal ediyorsunuz. Bakınız her yere yetişemem. Biraz da lak lak yerine teknik konulara yorum yapsanız. Şimdi girecem profilinize nereye ne kadar mesaj atmışsınız diye bakıp istatistik çıkaracağım sonrada buraya yazacağım he tabi birde özelden kitleyeceğim sana bu konuyla ilgili ;D ;D ;D

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
....azcık yüzdüm ama : ;D ;D

azcık yüzdüysen bu resimler senin elini öper bana özelden mailini ver bakayım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ahmetergun' Alıntı:
azcık yüzdüysen bu resimler senin elini öper bana özelden mailini ver bakayım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
yoladım bile geldiiii

arkadaşlar merhaba iyi akşamlar...
ankaradan ibrahim.kendimi tanıtmadan konuya daldım kusura bakmayın.

..arkadaşım ben bişey bilmiyorum anlamıyorum sen sin bilen benim kafamda pek çalışmaz zatenn bir dahada hiç bir şeye yorum yazmamm ;D

qwasd' Alıntı:

Estağfirullah İbrahim. Biz bizeyiz burada. Tanıştırayım. Ahmet abi, Adaşın İbrahim bide çift kişilik olan arada çift''U'' lu dejavuu olan sayın Ayhan bursa var şu an ...

alpaslanepli' Alıntı:
Estağfirullah İbrahim. Biz bizeyiz burada. Tanıştırayım. Ahmet abi, Adaşın İbrahim bide çift kişilik olan arada çift''U'' lu dejavuu olan sayın Ayhan bursa var şu an ...

Karışmasın yalnız bende 29 tane biri küçük ;D

ayhanbursa' Alıntı:
..arkadaşım ben bişey bilmiyorum anlamıyorum sen sin bilen benim kafamda pek çalışmaz zatenn bir dahada hiç bir şeye yorum yazmamm ;D

Ya bıktım senin bu ''davos benim için bitmiştir'' tavrından bea. Bu benim samimi olduğum insanlar niye bu kadar kaprisli oluyor anlamadım ki. Birden gözüme bir başkası canlandı ya ;D

qwasd' Alıntı:

hoş geldin kardeş ;D ;D ;D

qwasd' Alıntı:
.ahbe arkadaşım kendini tanıtmadan daldın hemen konuya neyse artık yapacak bir şey yok hoş geldinnnn ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.....yolladım ya abi özelden ......ayhancakilci@hotmail.com..............yazda alpaslan eklemeden sileyimmmm

Hazır silmişken kendini facebook'tanda silsene birader. Amele kaynıyor böyle çıkacam en sonunda ;D

ayhan güt şu board'a "Su" yaz gel kitlendi millet yazamıyor bişey ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.ahbe arkadaşım kendini tanıtmadan daldın hemen konuya neyse artık yapacak bir şey yok hoş geldinnnn ;D

Bi dur bi dur.. Bi insanlar senin kim olduğunu bi anlasında sonra espri yap. Kurtlu ... Git board'a da yaz bunu. Kurtlu diye. Bende altına Ayhan yazayım kitlensin yine ;D