KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
heeee o yiğit sensin demek
ewt ünal abi banada senden bahsetti
allaha şükür iyiyim ya bitti araç herşeyi yaptırdım denemeyide geçen gün yaptım şimdi yağmurları bekliyorum
heeee o yiğit sensin demek
ewt ünal abi banada senden bahsetti
allaha şükür iyiyim ya bitti araç herşeyi yaptırdım denemeyide geçen gün yaptım şimdi yağmurları bekliyorum
Uzun yol da asfaltta gayet yeterli, bir jipi aratmıyor. Karda çok yeterli Uludağda İtalyan pistini çıkmıştım arabayla Ama çamurda kumda lastiklerden dolayı yetersiz, açıları da offroad'a uygun değil pek ama sonuçta bir kamyonet. Geçen gün hafif arazide takıldım Cherokeelerin peşine
Tecrübeli abilerin gerçekten tecrubeliymiş, aynı tecrübeli abiler banada navarayı araziye hazırlamamamı söylemişlerdi, en doğrusunu yapmışsn sen, disco tek aracınmı peki?
Evet bilseydim off road batağına düşeceğimi Polo vardı onu hiç satmazdım. Yakın arkadaşımda e90 3.20d var çok sever arabasını hep böbürlenir, bende arazide pek iş yapmaz, bunun yükseltme kitleri çok pahalı diye bozuyorum hep
Evet bilseydim off road batağına düşeceğimi Polo vardı onu hiç satmazdım. Yakın arkadaşımda e90 3.20d var çok sever arabasını hep böbürlenir, bende arazide pek iş yapmaz, bunun yükseltme kitleri çok pahalı diye bozuyorum hep