KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
......alpaslan la uzun zaman dır buluşmak istiyorduk yapamıyorduk ortada buluştuk bu gün ... bursa istanbul yolu üzeri ...özdilekte... ...su böreği yedikkk ;D
varya yaprak kıpırdamıyordu bakıyorum syfadalar arkadaşlar ama utanıyorlarmı ne kimse ses çıkarmıyordu.....alpaslan ..şirreti birde ayhan ın bereketi sayfayı gene hit yaptı yaa ;D ;D
hoş geldin abi. Ama senin bu uyumana değişik yorumlar var ama demedi deme. Hiç ısrar etme Hüseyin abiyle Cüneyt abi nin dedikodunu yaptığını söylemem. Israr etmesene abii .. Aaaa veremem isim misim... ;D
varya yaprak kıpırdamıyordu bakıyorum syfadalar arkadaşlar ama utanıyorlarmı ne kimse ses çıkarmıyordu.....alpaslan ..şirreti birde ayhan ın bereketi sayfayı gene hit yaptı yaa ;D ;D
...........alpaslan yokkende yazıpta sonra sildiklerin i bir görseydik hep beraber dahada iyi olurdu ama sen board a da böyle yapıyorsun ...önce yazıp sonra siliyorsun...bu nasıl memurluk ben anlaamadımmm yani
...........alpaslan yokkende yazıpta sonra sildiklerin i bir görseydik hep beraber dahada iyi olurdu ama sen board a da böyle yapıyorsun ...önce yazıp sonra siliyorsun...bu nasıl memurluk ben anlaamadımmm yani