Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 508,625
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ndoganci' Alıntı:
hımmmmm

demek adı lazım olmayan arkadaşların ilgiye ihtiyacı var...

banada öyle geldi. Hatta benide ilgiye ihtiyacım var abi. Derlerki yanlış landa bindin sen. Naci babanın landı süreceksin. Bak sonra defender düşmanı diyorlar bana oysa ki ben dizel düşmanıyım abi...

Etiketler

sen onu bunu bırak board da sen gece gittikten sonra yaptıklarımıza bir bak derim ben. Defalarca adın geçti ;D

Board bitti şimdi de Jeep topic konularını mı karıştıryon

pembe jeep ha ;D

alpaslanepli' Alıntı:
sen onu bunu bırak board da sen gece gittikten sonra yaptıklarımıza bir bak derim ben. Defalarca adın geçti ;D

Heeeeeeeee
Board'a bak Board'a
;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
OOOO patron Kolay gelsin Sen satiyorsan aliriz

Bende öyle dedim abi ... Ne satıldığı önemli değil kimin sattığı önemli.. Satılana değil satana bakarız biz dimi abi...

Hoş geldin bu arada JEEP'cilerin en genci...

alpaslanepli' Alıntı:
...... baktım gördüm yazdım da sağolun eksik olmayın .........bu gecede su deyip girelim bakalım ne olucakkk......... ;D

alp

benim malum arazi aracım pek akıllı işi değil, sayemde 2 kişi daha V8 defender kervanına katıldı yavuzu bekliyoruz sabırla

ilkakdeniz' Alıntı:
Board bitti şimdi de Jeep topic konularını mı karıştıryon

pembe jeep ha ;D

he yaa manyakmıdır nedir. Konu açmama bile tahammül edememiş. Gitmiş yıllık konuyu bulmuş arşivden getirmiş ilk sayfaya koymuş. Eleştirecek ya hasbam.

alpaslanepli' Alıntı:
Bende öyle dedim abi ... Ne satıldığı önemli değil kimin sattığı önemli.. Satılana değil satana bakarız biz dimi abi...

Aynen oyle

ndoganci' Alıntı:
alp

benim malum arazi aracım pek akıllı işi değil, sayemde 2 kişi daha V8 defender kervanına katıldı yavuzu bekliyoruz sabırla
Oyle defendera bende talibim yahu

ndoganci' Alıntı:
alp

Abi bir bineyim seninkine belki 0 iki kişi üç olur. Derdim defenderla değil gerçekten, dizelle benim derdim. Sevmiyorum ne yapayım. V8 olsun TATA nın üstünde olsun severim hemen

Canlanmış ortalık herkese selamlar.

ayhanbursa' Alıntı:
...... baktım gördüm yazdım da sağolun eksik olmayın .........bu gecede su deyip girelim bakalım ne olucakkk......... ;D

Su yok su yok. Bi aşın kendinizi canım bu ne yaa. Günde üç kez su diyoruz. Değişiklik olsun SULU diye başlatalım ;D

iyi akşamlar kahvenin güzel insanları bir çay çej demli olsun ;D ;D