KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Beyler ben sabah erkenden benim yavruyu kontrole götüreceğim. Yatsam destur var mı? Nereye gideceğime ve kimin kabusu olacağıma yarın karar veririm artık ;D
550 km x 90km sabit hızla ortalama yakıt tüketimi 250 kuruş. = 143 lira bide dönüş 286 lira toplam. O kadar yiyebilirmiyim ya iki günde acaba ;D
Beyler ben sabah erkenden benim yavruyu kontrole götüreceğim. Yatsam destur var mı? Nereye gideceğime ve kimin kabusu olacağıma yarın karar veririm artık ;D
550 km x 90km sabit hızla ortalama yakıt tüketimi 250 kuruş. = 143 lira bide dönüş 286 lira toplam. O kadar yiyebilirmiyim ya iki günde acaba ;D
Ya Ayhan sigara içmeye gitti ya. Şimdi görmez çıktığımı ayıp olur. Çok hassas kendisi bakmayın böyle su katılmamış .......! olduğuna ... İçi öyle değil petek dokulu bir yüreciği var ;D iyi geceler desin bana öyle gideceğim.. ;D
Hey Allah'ım ya adamı nezaketen iyi geceler demek için bekliyoruz. Adam bize nispet yapıyor. Yokkardeşim yok bende MT yok. Girmem kuma muma kusura bakma..