KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hey Allah'ım ya adamı nezaketen iyi geceler demek için bekliyoruz. Adam bize nispet yapıyor. Yokkardeşim yok bende MT yok. Girmem kuma muma kusura bakma..
Ayhan telefonu yazdığın sayfa nerde kaldı ya. Kaydetmedim de daha. Aratma beni bi daha yaz. Ben de benimkini özelden attım. Buraya yazamam ben manyakmıyım. Kızlar çok rahatsız ediyor sonra ;D
sen hep su yap zaten gel ben sana lastik de veririm hurdadan aldığım 7 ..8 tane hella siz var onlardan da veririmmm.......telefon numarası olayınııda ikide bir dillendirme yaaa sapıkmııdır nedirrrrrrrrrrr ;D ;D
arkadaşlar ve abilerim ...bir yaşıma daha girdim diyeyim alpaslan dan korkun derim bu adam çok tehlikeli ....teleofonuma bir mesaj attı yuvamı yıkacakkkkk..........yok ya böle biadam allahtan dost olmuşuz düşman değillll ??? ??? ;D
Ya Ayhan itiraf ediyorum bugün köprüde trafik sıkışıkken camdan içeri bir kart attılar sabaha kadar mutluluk paketi yazıyordu üzerinde. Ve sana özelden benim tel diye attığım o kartın üzerindeki numaraydı. Aman ha arama şaka yaptım şimdi gerçek numarayı atıyorum özelden ;D
Ya Ayhan itiraf ediyorum bugün köprüde trafik sıkışıkken camdan içeri bir kart attılar sabaha kadar mutluluk paketi yazıyordu üzerinde. Ve sana özelden benim tel diye attığım o kartın üzerindeki numaraydı. Aman ha arama şaka yaptım şimdi gerçek numarayı atıyorum özelden ;D
arkadaşlar ve abilerim ...bir yaşıma daha girdim diyeyim alpaslan dan korkun derim bu adam çok tehlikeli ....teleofonuma bir mesaj attı yuvamı yıkacakkkkk..........yok ya böle biadam allahtan dost olmuşuz düşman değillll ??? ??? ;D
Ahmet abi şu telefonlu alıntı mesajını bi sil istersen. Malum benim kadar olmasa da Ayhan'ında sitede seveni çok ;D halini hatrını sormak isteyen çok olur rahatsız etmesinler şimdi yerli yersiz ;D