Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 507,505

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Bakalım ciddiysen birader. Saydığın araçlardan en ucuzunu satsan ZJ alırsın üstünede para kalır. Arazi modifiyesi için ;D

yok valla, önümüzdeki ayı da atlatayım, kafamda iki marka vardı toyota LC vx80 öbürü de ZJ ama toyota yok denecek kadar az olan dünya para istiyor, önüne arkasına bakmıyor. o yüzden fayda-maliyet ilişkisi ki ben cok severim bu ilişkiyi ;D beni ZJ'ye yöneltti, hemen bakmak manasız dediğim gibi ağustosun gelmesi gerek ben ilgilendiren kısım sen fikrini söyle samimi olarak hissttiklerini, gerisi o araçı bir şekilde yürütürüz

.yiyeyim seni yapacağın modifiyeyi ...ordan hella burdan lastik biyerlerden bagaj hep indire gandi ......modifiyemiş .... ;D ;D

dakaltan' Alıntı:
Ayhan Birader senin mesajı takmamış, kaale almamış, senin verdiğin linki yeniden vermiş
.........ondan değil heryerde beni saf dışı etmeye çalışıoyor ben yazrken oda yazıyor .......10 parmakta hızlı ..biz şey gibi kalıyoruz .....fesattttttttt

dakaltan' Alıntı:
Ayhan Birader senin mesajı takmamış, kaale almamış, senin verdiğin linki yeniden vermiş

Valla ya kurtlumudur nedir. Mesaj atıyoruum bir altında yazdığına bak. Bide milleti okumamakla itham ediyor. Sen önce bir üst mesajı oku dimi...

ayhanbursa' Alıntı:
.yiyeyim seni yapacağın modifiyeyi ...ordan hella burdan lastik biyerlerden bagaj hep indire gandi ......modifiyemiş .... ;D ;D

piiiiiuuuu kavgada söylenmez. Alpaslan bana da bir takım lastik lazım. Arabanın üzerindekiler 215 70 16. Orjinalinden bile küçük..

Bunu bi daha oku Ayhan bey.... Ama senin benim için yaptığın iki ayna döet lastik hediye paketini alacağım tabi.. İndiragandi ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Valla ya kurtlumudur nedir. Mesaj atıyoruum bir altında yazdığına bak. Bide milleti okumamakla itham ediyor. Sen önce bir üst mesajı oku dimi...
.....bilginin fazlasından zarar gelmezzzzzzzzzz ama o konuyu açan adam da gelmez görürsün bakkkk ;D

............arkadaşım nasıl diyeyim bilmem ama alpslan sanki seni sallamıyor dimiii ;D ;D ;D

Valla ciddi ciddi fikrimi söyliyeyim o zaman.
Millet bunu diyince marka kayırıyor diyor ama desin ne yapayım. Ben her gezide mutlaka farklı markaları kullanırım. Sırf mukayese için. Ve hala ZJ yi sat bunu al diyecek araç göremedim. Toyota LC yi ayrı tutyorum ama. Ancak oda çok para birader. Hadi aldın diyelim Derindere Toyota servisi sorumlusu ahbabım. Bir yedek parça fiyatları söyledi bana aman Allah olacak iş değil.. Bizim gelir düzeyindeki adamlara kalın kaçar hocam.

Ben ZJ den memnunmusun diyenlere ikinciyi gösteriyorum.

ayhanbursa' Alıntı:
............arkadaşım nasıl diyeyim bilmem ama alpslan sanki seni sallamıyor dimiii ;D ;D ;D

Ciddi cevap özen ister zaman ister birader. Sana cevap yazmıyorum ki aklıma ilk gelen densiz cümleyi kurayım. Arkadaşım soru sormuş. Düşünmem ince eleyip, sık dokumam, nokta atışı ana fikir vermem lazım. Lütfen teknik ile sokak ağzını karıştırmayalım. Seviyeli olalım biraz.. ;D

Ayhan buna bak buna roman gibi ;D

neden vazgeçtim toyotadan haaa kolay kolay bozulmaz eyvallahım var jzpon bütün hünerlerini göstermiş yaparken, gelgelelim hiç bozulmaz değil el yakıyor evet ama benim için yeri ayrı

Ben de arabam diye söylemiyorum param yetse bir tane daha alır, birini araziye diğerini de günlük kullanıma hazırlarım. Ben zaten ezelden amerikancıyım. Ama ZJ bambaşka. Bu paraya böyle araba (maliyet-fayda ilişkisi) Türkiye'de yok. Ben çok aradım. Dodge Durango'sundan Blazer'ına, Land Rover'ından Land Cruiser'ına bakmadığım araba kalmadı. 20 bin liraya kralını alır, paşa paşa da binersin.

Sorun olmaz değil, olursa da bir sürü adam tanımadığı halde yardım etmeye çalışır. Eee daha ne lazım ki?

......teknik demişken sende mt lastik .bide araçta kilşitli difransiyel yoktu dimi ....kumda ...olaki girse kalır dimiiiii ;D ;D

96-97 arası alıcam
öyle düşünüyorum

hanıma gösterdim nye benziyor görsün diye, ağzından çıkan;
-kaç model bu?
-96 modeeeell
-eskiymiş be yok mu yenisi?
-ııııııııı ne diyeyim ben şimdi sana
;D