KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yok valla, önümüzdeki ayı da atlatayım, kafamda iki marka vardı toyota LC vx80 öbürü de ZJ ama toyota yok denecek kadar az olan dünya para istiyor, önüne arkasına bakmıyor. o yüzden fayda-maliyet ilişkisi ki ben cok severim bu ilişkiyi ;D beni ZJ'ye yöneltti, hemen bakmak manasız dediğim gibi ağustosun gelmesi gerek ben ilgilendiren kısım sen fikrini söyle samimi olarak hissttiklerini, gerisi o araçı bir şekilde yürütürüz
Valla ben aracı almadan siteye hiç girmedim. Ne girecemde milletin dediğine göre alacam. Ayhan gibi adamların dediğine uyup iş mi yapılır. Ben aldıktan sonra bakayım dedim millet ne gibi modifikasyonlar yapıyor. Sonra da düştük kahveye ;D
.........ondan değil heryerde beni saf dışı etmeye çalışıoyor ben yazrken oda yazıyor .......10 parmakta hızlı ..biz şey gibi kalıyoruz .....fesattttttttt
Yuh ZJ nin biri bu ay 4000 lira yedi. Diğerinede şu an NASCAR servis motor atıyor komple bea. Daha ne olsun. Cimriymiş birini ötekinin peşine bağlayıp sana hediye getirecektim Cumartesi günü ama kalbimi kırdın. İbrahim'e götüreceğim bende.. ZJ girmiş aklına bak.. ;D
yok valla, önümüzdeki ayı da atlatayım, kafamda iki marka vardı toyota LC vx80 öbürü de ZJ ama toyota yok denecek kadar az olan dünya para istiyor, önüne arkasına bakmıyor. o yüzden fayda-maliyet ilişkisi ki ben cok severim bu ilişkiyi ;D beni ZJ'ye yöneltti, hemen bakmak manasız dediğim gibi ağustosun gelmesi gerek ben ilgilendiren kısım sen fikrini söyle samimi olarak hissttiklerini, gerisi o araçı bir şekilde yürütürüz
Valla ciddi ciddi fikrimi söyliyeyim o zaman.
Millet bunu diyince marka kayırıyor diyor ama desin ne yapayım. Ben her gezide mutlaka farklı markaları kullanırım. Sırf mukayese için. Ve hala ZJ yi sat bunu al diyecek araç göremedim. Toyota LC yi ayrı tutyorum ama. Ancak oda çok para birader. Hadi aldın diyelim Derindere Toyota servisi sorumlusu ahbabım. Bir yedek parça fiyatları söyledi bana aman Allah olacak iş değil.. Bizim gelir düzeyindeki adamlara kalın kaçar hocam.
Ben ZJ den memnunmusun diyenlere ikinciyi gösteriyorum.
Ciddi cevap özen ister zaman ister birader. Sana cevap yazmıyorum ki aklıma ilk gelen densiz cümleyi kurayım. Arkadaşım soru sormuş. Düşünmem ince eleyip, sık dokumam, nokta atışı ana fikir vermem lazım. Lütfen teknik ile sokak ağzını karıştırmayalım. Seviyeli olalım biraz.. ;D
Valla ciddi ciddi fikrimi söyliyeyim o zaman.
Millet bunu diyince marka kayırıyor diyor ama desin ne yapayım. Ben her gezide mutlaka farklı markaları kullanırım. Sırf mukayese için. Ve hala ZJ yi sat bunu al diyecek araç göremedim. Toyota LC yi ayrı tutyorum ama. Ancak oda çok para birader. Hadi aldın diyelim Derindere Toyota servisi sorumlusu ahbabım. Bir yedek parça fiyatları söyledi bana aman Allah olacak iş değil.. Bizim gelir düzeyindeki adamlara kalın kaçar hocam.
Ben ZJ den memnunmusun diyenlere ikinciyi gösteriyorum.
neden vazgeçtim toyotadan haaa kolay kolay bozulmaz eyvallahım var jzpon bütün hünerlerini göstermiş yaparken, gelgelelim hiç bozulmaz değil el yakıyor evet ama benim için yeri ayrı
Ben de arabam diye söylemiyorum param yetse bir tane daha alır, birini araziye diğerini de günlük kullanıma hazırlarım. Ben zaten ezelden amerikancıyım. Ama ZJ bambaşka. Bu paraya böyle araba (maliyet-fayda ilişkisi) Türkiye'de yok. Ben çok aradım. Dodge Durango'sundan Blazer'ına, Land Rover'ından Land Cruiser'ına bakmadığım araba kalmadı. 20 bin liraya kralını alır, paşa paşa da binersin.
Sorun olmaz değil, olursa da bir sürü adam tanımadığı halde yardım etmeye çalışır. Eee daha ne lazım ki?
Ciddi cevap özen ister zaman ister birader. Sana cevap yazmıyorum ki aklıma ilk gelen densiz cümleyi kurayım. Arkadaşım soru sormuş. Düşünmem ince eleyip, sık dokumam, nokta atışı ana fikir vermem lazım. Lütfen teknik ile sokak ağzını karıştırmayalım. Seviyeli olalım biraz.. ;D
hanıma gösterdim nye benziyor görsün diye, ağzından çıkan;
-kaç model bu?
-96 modeeeell
-eskiymiş be yok mu yenisi?
-ııııııııı ne diyeyim ben şimdi sana
;D