Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 505,828
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

JAMES BROWN' Alıntı:
Ayhan ağabey yeni bir başlık açtım bir bakarmısın.Senin cevapların benim için önemli zira..

Oooo Oktay'cım hoş geldin. Hoş geldinde ne iş. Ayhan beyden yardım istemeler. Biz neciyiz burada. Unuttunmu Ayhan'ın sana yaptıklarını. Çok kırıldım çok. Bende o açtığın konuya merkatan bile girersem gör bak sen ;D

Etiketler

bi düşüneyim ;D

yok be abicim araba ona kalsın diye işyerinde bana ilan arıyor akşama kadar ;D

JAMES BROWN' Alıntı:
Ayhan ağabey yeni bir başlık açtım bir bakarmısın.Senin cevapların benim için önemli zira..
.....başlık açmayı yasaklıyorum sana bune yaa açıyon gidiyon sor burda alpaslan da burda veririz cevabıııı ;D

evet Ayhan ağabeyalırım ve ziyaretine gelirim veya sen çanakkaleye gelirsin

Vallaha ben şunu yaptım.Sahibinden comdaki tüm 1993-94 ZJlere mesaj gönderdim ve fiyatlarını 3 bin tl kırdım olursa tarzında bakalım ya küfür yicem yada resttim tutucak:

Ayhan ağabeyi hep kötü tanıttınız bize ,şimid anladık kıymetini

JAMES BROWN' Alıntı:
Vallaha ben şunu yaptım.Sahibinden comdaki tüm 1993-94 ZJlere mesaj gönderdim ve fiyatlarını 3 bin tl kırdım olursa tarzında bakalım ya küfür yicem yada resttim tutucak:

Tüüüü birde dediğim taktiği yapıyor. Yazıklar olsun verdiğim emeklere acırım. Sen git benim kan davalımla ahbap ol. Olacak iş değil. Ben bunu kaldıramama. Dahada davos benim için bitmiştir..

Jaideviiiiiiiiiiiiiii nerdesin bea. Çabuk gel canım çok sıkkın. Şu Ayhan'ı acil dışlamamız lazım... ;D

ben elimden geldigince sana yardımcı olurum bir jaidevi olamasam da ;D

Alparslan bey hiç olurmu .Ben alacağım ZJ yi sizinle gidip alacağım inanın buna .Size çok güveiyorum

JAMES BROWN' Alıntı:
Alparslan bey hiç olurmu .Ben alacağım ZJ yi sizinle gidip alacağım inanın buna .Size ç ;Dok güveiyorum
........bilsen bu güne kadar kaç kişini parasını yedi yolla kapora diye

ya üzmeyin beni :-\ ne bileyim tamam o zaman konuşmam bir daha,sadece sizinle konuşurum.Kusura bakmayın Ayhan bey ZJ almak için POLİTİK oluyorum ;D