Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 505,465

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ahahaha....geldim valla...... :0))

adımı desturla anasın.... ;D ;D

Oktay bizim bakacağımız kullanımdan edindiğimiz tecrübeler ile mekanik arızası var mı yok mu o.. Motor ve şanzuman performansınada servisimize baktırıp karar vereceğiz. Gerisi kısmet. 10 yaş üzeri araba bakıyoruz neticede. Benimkini ilk Ergun abi gördüğünde dediği cümle şu idi. Gezenbilirin en temiz ZJ'si! E peki sorunsuzmuyum? Tabiki değilim. Daha 15 gün önce şanzuman dağıttım. 2500 liram gitti. Sıfırladık şanzumanı. Nasip işte birazda. Yaş haddinden arada üzecek elbet. Canı sağolsun aslanımın diyeceğiz

GELDİM BEBEĞİM GELDİMM..... ;D

yardırıyon valla ;D
canı sağolsun ALPaslanımın nolcek 2500 lirayla ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ahada bıcırrr! Hemen avatarı değiştirip geliyorum ;D Sen yokken İbrahim'le idare ediyordum ama yerini tutmuyor ;D İçinde azda olsa Ayhan sevgisi var onun ;D

hadi lennnnn ;D

Aynen katılıyorum.15 yaşında bir arabadan neler bekleyeceğimi çok iyi biliyorum.ZJ gibi bir araba alan zaten herşeyden önce zevk için alır,yoksa alırız bir fiat albea gezer dururuz

alpaslanepli' Alıntı:
Ahada bıcırrr! Hemen avatarı değiştirip geliyorum ;D Sen yokken İbrahim'le idare ediyordum ama yerini tutmuyor ;D İçinde azda olsa Ayhan sevgisi var onun ;D

ahahaha.... aramızda kalsın ama sanırım bende biraz seviyorum ayhan'ı.......

JAMES BROWN' Alıntı:
Aynen katılıyorum.15 yaşında bir arabadan neler bekleyeceğimi çok iyi biliyorum.ZJ gibi bir araba alan zaten herşeyden önce zevk için alır,yoksa alırız bir fiat albea gezer dururuz

aha James Brown var....süpermişşşş