Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 505,828
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
..kız toprak çekmiş seni yayılmışsın öyle çicek böcek ne güzelll valla ;D ;D

chok guzel buralar ayhan yaa......valla otogardaki büfeden ısmarladığın iğrenc iskenderi bile unutturdu

Etiketler

jaidevi' Alıntı:
apart işletmeye basladık işte....bekleriz....bu hafta acıyorzzz

iyi iyi hayırlı olsun koy siteye millet duysun
parayla olduğunu yaz ama millet gezenbilir vakıf falan sanar ;D

Anlamazlar bilemezler. Bir gün aracına bindiklerinde de inmek istemezler ;D

.......oktay illa teknik takılıcak yok böyle bu adam bırk oktay bırak herşeyi oluruna bırak tamam alıcaz san jeepppppppppppppppppp.....................[attachment=1]

alpaslanepli' Alıntı:
Edelim nerden edeceksek edelim. Bütün keyfim kaçtı.. Dahada Jeadevi özelden caNNım desen bile kırıldı bu kalp :'(

ben sana daha ne yapiim ama BEBEGİM BEN GELDİM YAZDIM YA

jaidevi' Alıntı:
chok guzel buralar ayhan yaa......valla otogardaki büfeden ısmarladığın iğrenc iskenderi bile unutturdu

alpaslan koşşşş
özüne dönüyor seni ajan provokatör seni ;D

jaidevi' Alıntı:
.açılış bu hafta sonu gelebilirim ...burda sıkıldım zaten hava almış olurum ...cumartesi çıksam bir iki gün kalırım ...aslında ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.açılış bu hafta sonu gelebilirim ...burda sıkıldım zaten hava almış olurum ...cumartesi çıksam bir iki gün kalırım ...aslında ;D

Sen çık Cumartesi çık. Bende yengeyle nereye gittiğin hususunda kısa bir sohbet yapıp dönerim artık İstanbul'a. E artık yengede bu kadar kıymetli bilgiye atar bir İskender parası ;D

Alparslan ve Ayhan abi iyi geceler ben dışarı çıkcam .Artık buradan ayrılalmam kovsanızda gitmem.bENİ Sanayide hep azar işiten çırağınız olarak kabul edin razıyım ;D

alpaslanepli' Alıntı:
anaaa şimdi gördüm ya pardon. Elim ayağıma dolaştı... Ayhan'la paylaşabilirmiyim bu mesajı. Yüz yılın kapağı olarak ;D ;D ;D

hadi iyisin yineeee
;D

alpaslanepli' Alıntı:
anaaa şimdi gördüm ya pardon. Elim ayağıma dolaştı... Ayhan'la paylaşabilirmiyim bu mesajı. Yüz yılın kapağı olarak ;D ;D ;D
......arkadaşı sen evli değilmisin hiç yakışıyormu bu tür söylemler sana .....aaaaaaaaaalütfen sen bir karşı cinsle ortak olmayı bırak aynı havayı bile teneffüs etmen yasak yaaaaaa...bu nasıl bir insannnnnn ;D

JAMES BROWN' Alıntı:
Alparslan ve Ayhan abi iyi geceler ben dışarı çıkcam .Artık buradan ayrılalmam kovsanızda gitmem.bENİ Sanayide hep azar işiten çırağınız olarak kabul edin razıyım ;D
....çırak tamam da o eve götürdüğün 12 ..13 getir artık ba olmuyor bu kaçıncııı

JAMES BROWN' Alıntı:

Estağfirullah iyi geceler. Aldığın gün aynı safta aynı klsmanda dostlar olarak devam edeceğiz birlikte. XJ si olanlar bir alt katagori tabi ;D