KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben GRAN CHEROKEE İLE CİTROEN C4 TAKAS YAZDIĞIM ZAMAN İŞYERİNDEN İLANI GÖREN ARKADAŞLAR ,İÇKİ İÇ AMA BU KADARDA SAÇMALAMA DEDİLER.NEDEN DEDİM O İLAN NE ?DÜN AKŞAM NE KADAR İÇTİN.EEEE AŞK BÖYLE BİRŞEY İŞTE.AŞKIN GÖZÜ DE HARBİDEN KÖR. ;D
Ben GRAN CHEROKEE İLE CİTROEN C4 TAKAS YAZDIĞIM ZAMAN İŞYERİNDEN İLANI GÖREN ARKADAŞLAR ,İÇKİ İÇ AMA BU KADARDA SAÇMALAMA DEDİLER.NEDEN DEDİM O İLAN NE ?DÜN AKŞAM NE KADAR İÇTİN.EEEE AŞK BÖYLE BİRŞEY İŞTE.AŞKIN GÖZÜ DE HARBİDEN KÖR. ;D
.......oktay illa teknik takılıcak yok böyle bu adam bırk oktay bırak herşeyi oluruna bırak tamam alıcaz san jeepppppppppppppppppp.....................[attachment=1]
iyi iyi hayırlı olsun koy siteye millet duysun
parayla olduğunu yaz ama millet gezenbilir vakıf falan sanar ;D
[/
Ha ha benim gibiler çökmesin dimi. Ciğer için Edirne'ye İskender için Bursa'ya oğlak çevirme için Kırklareline gidiyorsam. Beleş havuz ve yatakiçinde giderim ben şimdi oralara ;D
iyi iyi hayırlı olsun koy siteye millet duysun
parayla olduğunu yaz ama millet gezenbilir vakıf falan sanar ;D
[/
Ha ha benim gibiler çökmesin dimi. Ciğer için Edirne'ye İskender için Bursa'ya oğlak çevirme için Kırklareline gidiyorsam. Beleş havuz ve yatakiçinde giderim ben şimdi oralara ;D
Sen çık Cumartesi çık. Bende yengeyle nereye gittiğin hususunda kısa bir sohbet yapıp dönerim artık İstanbul'a. E artık yengede bu kadar kıymetli bilgiye atar bir İskender parası ;D
Alparslan ve Ayhan abi iyi geceler ben dışarı çıkcam .Artık buradan ayrılalmam kovsanızda gitmem.bENİ Sanayide hep azar işiten çırağınız olarak kabul edin razıyım ;D
......arkadaşı sen evli değilmisin hiç yakışıyormu bu tür söylemler sana .....aaaaaaaaaalütfen sen bir karşı cinsle ortak olmayı bırak aynı havayı bile teneffüs etmen yasak yaaaaaa...bu nasıl bir insannnnnn ;D
Alparslan ve Ayhan abi iyi geceler ben dışarı çıkcam .Artık buradan ayrılalmam kovsanızda gitmem.bENİ Sanayide hep azar işiten çırağınız olarak kabul edin razıyım ;D