KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Valla burada gitmez bea hakkı. Benim bir arkadaşta satılığa çıkardı 5.20 yi. Soktum aklına arazi aracını. 5 dakka yol yerine sahilde kayalıkta gezdirdim bunu o gün bugündür sahibinden com.dan çıkmıyor ;D Gerçi Range Rover bakıyor ama olsun. 4x4 bakıyor neticede.
Şimdi beni kim ağırlayacak acaba. Dejavuu mu? Ayhanbursa mı? ona göre taleplerim değişecek..
Bu arada Ayhan bey. Özelden kullandığım parfüm duş jeli şampuan vesair marka listesi yolladım. Yarın halledersiniz artık. Havlu markası yazmadım. Zira özdileğin ilinde başka marka ayıp olur..
Şimdi beni kim ağırlayacak acaba. Dejavuu mu? Ayhanbursa mı? ona göre taleplerim değişecek..
Bu arada Ayhan bey. Özelden kullandığım parfüm duş jeli şampuan vesair marka listesi yolladım. Yarın halledersiniz artık. Havlu markası yazmadım. Zira özdileğin ilinde başka marka ayıp olur..