Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 505,619
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

walla alpaslan abi 4x4 hastalık gibi bişey kopamıyorum forumdan sürekli bi araziye girme isteği doğdu içimde
artık kolay kolay binek oto almam

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Sen şimdi hakketten o cümleden bir şey anlayıpta mı cevap yazdın. Vallahi bravo... Ben 5 kere okudum ve yemin olsun anlamadım.

al iste hem dejavu oldu, hem matrix...gelde cık isin icinden cıkabilirsen...imlalar desen yine aynı gelcek ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
hişşşşt

zirveye son 300 bulduguma cevap yazıyorum ;D
hakki' Alıntı:
walla alpaslan abi 4x4 hastalık gibi bişey kopamıyorum forumdan sürekli bi araziye girme isteği doğdu içimde
artık kolay kolay binek oto almam

Hakkı'cım sende İbrahim abin gibi benim üzerimden mesaj sayını arttırmıyorsun değil mi? ;D

jaidevi' Alıntı:
al iste hem dejavu oldu, hem matrix...gelde cık isin icinden cıkabilirsen...imlalar desen yine aynı gelcek ;D

saat 12 yi geçti Mr. Hyde oldu o
son zamanlardaki teşhisimiz bu yönde ;D

jaidevi' Alıntı:
.......bak sen o sol ayağını uzatmışsın ya orda kene v ar demedi demee ;D

DEJAVUU' Alıntı:
.......bak sen o sol ayağını uzatmışsın ya orda kene v ar demedi demee ;D

aşıladılar beni sagolsunlarr...... ;D ;D ;D

jaidevi' Alıntı:

Şimdi beni kim ağırlayacak acaba. Dejavuu mu? Ayhanbursa mı? ona göre taleplerim değişecek..
Bu arada Ayhan bey. Özelden kullandığım parfüm duş jeli şampuan vesair marka listesi yolladım. Yarın halledersiniz artık. Havlu markası yazmadım. Zira özdileğin ilinde başka marka ayıp olur..

valla o liste copy paste le buraya ulassa zira iyi olur.....malum misafirlerimizin memnuniyeti bizim icin onemlidir. ;D ;D

...söylediğim tampon ..makara ..bide balataları hgetirde ne istersen olurummm ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Hakkı'cım sende İbrahim abin gibi benim üzerimden mesaj sayını arttırmıyorsun değil mi? ;D
estafurullah alpaslan abi ben zirveye oynamıyorum
maksat muhabbet olsun

hakki' Alıntı:
estafurullah alpaslan abi ben zirveye oynamıyorum
maksat muhabbet olsun

sen şimdi beni zirveye oynamakla mı suçluyorsun bakiiim
hakıcığııııııııııııııııııım
;D

jaidevi' Alıntı:
valla o liste copy paste le buraya ulassa zira iyi olur.....malum misafirlerimizin memnuniyeti bizim icin onemlidir. ;D ;D
...........gelcez oralarada kısmet bakalım ne zamannnnn ;D

jaidevi' Alıntı:

Ya caNNım benim. Liste adamına göre. Senin oraya geldiğimizde bir kalıp sabun yeter. Maksat Ayhan'a zorluk çıkarmak.

alpaslanepli' Alıntı:
Ya caNNım benim. Liste adamına göre. Senin oraya geldiğimizde bir kalıp sabun yeter. Maksat Ayhan'a zorluk çıkarmak.

-sabun .....ahahaha...piki caNNım