KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bugün nerede bugün? öğrenmeliyiz. Herşeyden haberdar olmalıyız. Herşeyi bilmeliyiz. Böyle kontrolum dışında gelişen şeyler beni rahatsız ediyor. hastayım ben. Takıntılııym. Rahatsızım.. Öğrenin layn! Ahmet abinin nerede olduğunu ! ;D
bugün nerede bugün? öğrenmeliyiz. Herşeyden haberdar olmalıyız. Herşeyi bilmeliyiz. Böyle kontrolum dışında gelişen şeyler beni rahatsız ediyor. hastayım ben. Takıntılııym. Rahatsızım.. Öğrenin layn! Ahmet abinin nerede olduğunu ! ;D
.............aynen öyle kişilik karışımı yaşamaya başladım ben yaaaaaaaa..........kamil alirıza osman hamdi ........... adıyla yeni üyelik alıcam yakında temiz bir sayfa başlatıcammmm ;D
nerelere gittiniz yine bea. elimde olsa kapatacam o konuların hepsini ha. ne içersiniz ne yersiniz şuanda ne yapıyorsunuz bu ne bea. Nemi yapıyom şuan. göbeğimi kaşıyom Allah Allah. Atletime burnumu siliyom. nolcek ;D
nerelere gittiniz yine bea. elimde olsa kapatacam o konuların hepsini ha. ne içersiniz ne yersiniz şuanda ne yapıyorsunuz bu ne bea. Nemi yapıyom şuan. göbeğimi kaşıyom Allah Allah. Atletime burnumu siliyom. nolcek ;D
valla genelde parmağımla alıp ekrana senin resmin alnına sürüyorum ama dejavuu olunca kıyamadım Kanu Reves'e ... Geri döndüğün iyi oldu. Atlette temiz yer kalmamıştı.