Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 507,505
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ilkakdeniz' Alıntı:
bi orası kaldı zatii
;D
...........bide gözlerin net olsa arkadaşım adam balık mı hep denizde dursun ..o dün yaaaaaaaaa ;D

Etiketler

DEJAVUU' Alıntı:
...........bide gözlerin net olsa arkadaşım adam balık mı hep denizde dursun ..o dün yaaaaaaaaa ;D

bugün nerede bugün? öğrenmeliyiz. Herşeyden haberdar olmalıyız. Herşeyi bilmeliyiz. Böyle kontrolum dışında gelişen şeyler beni rahatsız ediyor. hastayım ben. Takıntılııym. Rahatsızım.. Öğrenin layn! Ahmet abinin nerede olduğunu ! ;D

............adamın hiç bir şeye saygısı yok yok....sen hap larını içtinmi arkadaşım yaa ;D

Dejavuu kararkteri git hakkıya cevap ver çocuk gitmiş su anda ne yapıyorsunuz a yazmıs bişeyler
;D

seni allahın Dejavuuuu su
ahmet abi diye hakkı abi yazdın deeemii
;D

ilkakdeniz' Alıntı:
;D
.............aynen öyle kişilik karışımı yaşamaya başladım ben yaaaaaaaa..........kamil alirıza osman hamdi ........... adıyla yeni üyelik alıcam yakında temiz bir sayfa başlatıcammmm ;D

nerelere gittiniz yine bea. elimde olsa kapatacam o konuların hepsini ha. ne içersiniz ne yersiniz şuanda ne yapıyorsunuz bu ne bea. Nemi yapıyom şuan. göbeğimi kaşıyom Allah Allah. Atletime burnumu siliyom. nolcek ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
;D
tamamdır abiler sorun çözüldü ufak bi yanlış yazım olmuş heralde

alpaslanepli' Alıntı:
nerelere gittiniz yine bea. elimde olsa kapatacam o konuların hepsini ha. ne içersiniz ne yersiniz şuanda ne yapıyorsunuz bu ne bea. Nemi yapıyom şuan. göbeğimi kaşıyom Allah Allah. Atletime burnumu siliyom. nolcek ;D
piss diyecek birisi buldum sonunda

hakki' Alıntı:
tamamdır abiler sorun çözüldü ufak bi yanlış yazım olmuş heralde

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:

yav asıl sen kendine bak
nerdesiniz deyip kayboluyon ortalıktan

şhov tv yi ..................... açın adamım çıktı ama biraz zayf kaldı bu günlerde oda