Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 507,019

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ilkakdeniz' Alıntı:
alpaslanepli' Alıntı:
Ben inanmıyorum bu adamın samimiyetine :
..........evet ama samimi olup olmadığını bile bir kenara atsak .....kimsenin diyemiyeceği şeyleri söylüyor ......pek kitap okumam ama ..kitaplarıda güzelll............genelde kitap okumammm

ayhanbursa' Alıntı:
..........evet ama samimi olup olmadığını bile bir kenara atsak .....kimsenin diyemiyeceği şeyleri söylüyor ......pek kitap okumam ama ..kitaplarıda güzelll............genelde kitap okumammm

iyi bilirim
iyi adamdır

ayhanbursa' Alıntı:
doğru söylüosun ayhan abi adam komuoyuna rahat rahat anlatıyo walla

yav ayhan bırak şu çocuğu buldun kekliği ;D
ama ben biliyorum

ayhanbursa' Alıntı:

Niye kitap okumamı iki kere tekrarladın? Sataşayım diye mi? Nedir maksadın senin? polemik mi istiyorsun? TV izliyerek gaza mı geliyorsun? Nedir derdin senin arkadaşım? Açık konuş bakiyim. Nereye çekiyorsun muhabbeti? Hee? Ahmet abi nerede ulaaan! ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
iyi bilirim
iyi adamdır
......bunu söylemen teyit etmen hoşuma gitti ......muhtemelen tanıştında ........çok isterdim oturp konuşmak ..ne olucak diye sormakkkk

ilkakdeniz' Alıntı:
yav ayhan bırak şu çocuğu buldun kekliği ;D
ama ben biliyorum
.......valla bilerek bişey yapmadım yapmam da ya allah allhhhhhhh .sen varya sennn ;D

valla şaka falan biraz takılayım ben kahvede kavga edeceklerim var ...hep oluyor .biraz bilgilerimi tazeliyeyimmmmmmm........müsade istesem ........birazda yorgunum ........he