KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ünal abi relaks. Noliyi yaa ;D Sanayi İstanbul'a lazım. Yakma boşver. İlla bir şey yakacaksan sigara yak. Benim bugün çorba bir gün. Zor gelirim oralara.
Ama gelen buyursun. Bu civardayım. Deniz cebim var sende buyur gel. Ünal abinin meşhur çayı olmasada içlir cinsten çayımız var..
Ünal abi relaks. Noliyi yaa ;D Sanayi İstanbul'a lazım. Yakma boşver. İlla bir şey yakacaksan sigara yak. Benim bugün çorba bir gün. Zor gelirim oralara.
Ama gelen buyursun. Bu civardayım. Deniz cebim var sende buyur gel. Ünal abinin meşhur çayı olmasada içlir cinsten çayımız var..
Eyvallah, rotayı önce Elpi Cafe ardından Ünal Usta olarak planladım. Ama önce veterinere uğramam lazım. Alpaslan Hocam ben yemek saatine denk getiririm gelişimi ;D Ayhanım'ın kulakları çınlasın, ne çok isterdi şimdi benim yerimde olmayı ;D
Eyvallah, rotayı önce Elpi Cafe ardından Ünal Usta olarak planladım. Ama önce veterinere uğramam lazım. Alpaslan Hocam ben yemek saatine denk getiririm gelişimi ;D Ayhanım'ın kulakları çınlasın, ne çok isterdi şimdi benim yerimde olmayı ;D
EPLİ kafeye gelindi ve gidildi abi. Şu dakika itibariyle.
Ama ben yarın sabah Bursa'ya gideceğim için ve sol ön kapım arızalı olduğu için. Burada fazla oturmadık. Gittik Mithat ustaya kapımı yapsın diye. Yemeğimizi çayımızı oralarda yedik içtik.
Alpaslan nabersin yav nezamandır takılamıyoruz buraya bihabersiziz yaz geldi elemanları bir bir tatile gönderiyoruz işler bize kalıyor ;D ;D ;D
Arabayı ne yaptın kapı falan şanzuman sıkıntısı bittimi?