Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 506,320
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Alpaslan sonunda canlı kavuşuyorsunuz hadi bakalım...

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Heh işte Deniz buyur kardeşim ağırlarsın artık ;D
....deniz de ağırlarda neden beni yıkıyorsun sağa sola ...kedi yavrusumuyum ben heeee ;D

dakaltan' Alıntı:
Ben karışmam valla, tanımam etmem, senin kankan. Sen ağırla ;D (Ayhan Abim sen görme bu mesajı)
..........alırım ordan çok yıldızlı bi otel bune ya aaaaaaaaaa........ama gece de barına sokmam sizide bunuda böyle bilinnn

alpaslanepli' Alıntı:
Merhaba Engin baba.

Valla aynen öyle. Yılın beklenen buluşması ;D Bir bildiğim var. Oda hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ;D

Evet bakarsın seversiniz birbirinizi sanaldan çıkınca...

dakaltan' Alıntı:
çok zor bu saatten sonra ;D
........alpaslanın ben insani yanını seviyorummm........yoksa tipi tipime huyu boyu hiç bir şeyi bana uygun değil .gelir düzeyide zayıffffffffffbu dünyada biz onunla zor hoşlaşırız . ;D ;D ;D

insani derken???

Öyle diyorsun ama bugün aradığımda traş oluyordun. Senin için demedin mi? ;D ;D ;D Yok yok itiraf et sen benden çoktan elektriği aldın. ;D

siz bir de telefonla mı görüşüyosunuz... ohooooo hakikatten hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Öyle diyorsun ama bugün aradığımda traş oluyordun. Senin için demedin mi? ;D ;D ;D Yok yok itiraf et sen benden çoktan elektriği aldın. ;D
...........arkadaşım cuma günleri hep traş olurum .... sen daha bunları bilmiyorsun burcumu bilmiyorsun benimle arkadaşlık yapmaya çalışıyorsun aaa vasıfsız gördüm seniii