KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Eyvaaaaah!! yok yok ben modifiyemsahinim.com'a hakkatten gidiyorum. En fazla küfürleşip bağcılar meydanda buluşup kafa göz giriyoruz oradakilerle. Burada gidişat bir başka türlü ;D
......arkadaşım seninlede çok samimi olduk biraz görüşmeyelim aaaaaaaaaaaa yılışık ...........artı bir yere gelemem ibrahim ve ahmet abim geldi sen gittt ;D ;D ;D
Eyvaaaaah!! yok yok ben modifiyemsahinim.com'a hakkatten gidiyorum. En fazla küfürleşip bağcılar meydanda buluşup kafa göz giriyoruz oradakilerle. Burada gidişat bir başka türlü ;D
......arkadaşım seninlede çok samimi olduk biraz görüşmeyelim aaaaaaaaaaaa yılışık ...........artı bir yere gelemem ibrahim ve ahmet abim geldi sen gittt ;D ;D ;D
Ulan darbe üstüne darbe yedik iyi mi! İki gündür Ahmet abi yok diye ortalığı ayağa kaldırdım o selamımı bile almadı. Hatta gitti bahriyeliyi evlat edindi. İbrahim seninle kanka. Jeadevi zaten bitti açılsın denizlere ummanlara. Sende sattın şimdi. Sanal muhabbet sanal dostlukmuş demek ki..