Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 504,673

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

he valla birde bana emekli dersin ben bile akdenizi gemi ile geçtim

alpaslanepli' Alıntı:
Senin forsun, çevrenin genişliği! (bel çevresi değil) bana jetski ayarlamaya yetiyomu yetmiyomu ? onu de bana sen. He bide can yeleği ;D

bizim tanıdık pilot var o olurmu alpaslan?? daha hızlı bi araç ...yarım saat ;D

ahmetergun' Alıntı:
hayda buna neoldu şimdi anlayan beri gelsin ???

adamdaki kafaya bak Üstad, jetskiylen nerelere gitmeyi planlıyor ;D uçmuş bu uçmuş. kesin egsoz içeriye veriyor dumanı, korbonmonoksit zehirlemiş bunu ;D

ahmetergun' Alıntı:
hayda buna neoldu şimdi anlayan beri gelsin ???

pay biçiyom kendimee ahmet abi....yolu belki bu tarafa duser...denizde kıyımız var da ;D

ahmetergun' Alıntı:
he valla birde bana emekli dersin ben bile akdenizi gemi ile geçtim

ben fransadan türkiyeye geldim, hem de gemi ile de değil 12 metre yelkenli ile.. bakma onun okyanus görmemiş dediğine. kafa dumanlı ;D

dakaltan' Alıntı:
adamdaki kafaya bak Üstad, jetskiylen nerelere gitmeyi planlıyor ;D uçmuş bu uçmuş. kesin egsoz içeriye veriyor dumanı, korbonmonoksit zehirlemiş bunu ;D

ahahahahah....bahriyeli oldugun nası belli bak ;D

dakaltan' Alıntı:

aRRrkadaşım tek kullanabildiğim deniz aracı o ben ne yapayım. Gittiği yere kadar ;D

dakaltan' Alıntı:

çanakkaleye gelmeden işi tamam bu kafa ile ;D

alpaslanepli' Alıntı:
aRRrkadaşım tek kullanabildiğim deniz aracı o ben ne yapayım. Gittiği yere kadar ;D

hah sen yine mudanyaya kadar gider orda kalırsın

jaidevi' Alıntı:
pay biçiyom kendimee ahmet abi....yolu belki bu tarafa duser...denizde kıyımız var da ;D

sen daha çok beklersin akıntı oraya süreklemez kızım ;D

alpaslanepli' Alıntı:

bence, Ayhan ile konuşayım telefonla (sonu 73), dünkü jetskicilerden birininkini ayarlayalım ortak, bundan başka kurtuluş yolu yok. Çanakkaleye gelmeden tamamdır... ;D

dakaltan' Alıntı:
ben fransadan türkiyeye geldim, hem de gemi ile de değil 12 metre yelkenli ile.. bakma onun okyanus görmemiş dediğine. kafa dumanlı ;D

Bende Ankara'dan İstanbul'a 12 metre yelkenliyle geldim ne olacak. Ve kafamda dumanlıydı doğru ;D

Denizde herkes gider yelkenliyle kaRRRdeşim. Biz Fatih Sultan Mehmet'in torunlarıyız. ;D

eleni ile marikaya yem olu o çanakkaleden çıkabilirse tabi ;D

ahmetergun' Alıntı:
sen daha çok beklersin akıntı oraya süreklemez kızım ;D

sürüklesede ancaa bi 4-5 aya gelir sanırım..... neyse bahriyelii sende gemi varmı?? gemi?? ;D ;D ;D