Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 508,625
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ilkakdeniz' Alıntı:
neyse birader ben kaçar gel ne zaman istersen basımın üzerinde yerin var
ama cok acele etme sıkıntıya sokma kendini ;D

Yok yok sıkıntıya sokmam. Hem yalnız karar veremem. Ayhan'da müsait olacak ki birlikte gelelim ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Yok yok sıkıntıya sokmam. Hem yalnız karar veremem. Ayhan'da müsait olacak ki birlikte gelelim ;D

yav bırak şunu yaaaaa
beni jeep alemine rezil etti bugün ;D

neyse kactım ben millet hadi eyvallah

ilkakdeniz' Alıntı:
yav bırak şunu yaaaaa
beni jeep alemine rezil etti bugün ;D

neyse kactım ben millet hadi eyvallah
jeep çilerde gevşek....hadi bi program şöyle kuzu çevirme falan...yok be abii....

Alpaslan senin keyfin gıcır..Ayağımızın altına kayışdağa geliyon haber yok..oraya buraya gidiyon haber yok ne diyiim..Yani kızıcam kızamıyorum sevgili bir insansın..

dakaltan' Alıntı:
günaydın herkese ;D hocam takma isim çok yaratıcı olmuş. genelde nicklere bakmıyorum, ilk kez gördüm, sabah sabah pek bir güldüm ;D etvallah...

teşekkür ederim.

Herkeslere günaydın ve hayırlı işler. Kayıkçı sana hariç. ömrümü7ler sakın bulaşma ahbap olmaya çalışıyor bu yelkenli! görmezden gel ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Herkeslere günaydın ve hayırlı işler. Kayıkçı sana hariç. ömrümü7ler sakın bulaşma ahbap olmaya çalışıyor bu yelkenli! görmezden gel ;D

Arkadaş kurtlu mudur nedir? Bulaşmayayım diyorum, efendi olayım diyorum. Rahat durmuyor adam. Herkes beni de çirkef sanıcak ;D

Hayırdır, kapıyı söktürüp CJ5'ler gibi kapısız kullanacakmışsın ZJ'yi, öyle duydum ;D

alpaslan abi nasılsın bu ara işler yoğun takılamıyorum dükkana ne zman geliyosun mersine