KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sen zaten boşuna bekliyorsun biRRRader!. Seni mutlu edecek video yok ki.. Sen bekliyorsun ki benimle iligili falsolu bir video düşsün. Ama yok yok... Öyle bir şey yok.
Sen zaten boşuna bekliyorsun biRRRader!. Seni mutlu edecek video yok ki.. Sen bekliyorsun ki benimle iligili falsolu bir video düşsün. Ama yok yok... Öyle bir şey yok.
Ben çıkıyorum arkadaşlar. Neticede videolar hazır. Siz izleyemiyorsanız da ben gidip izliyeyim bari. 30 km. gidecem ama değer. Kayıkçıııııı ben Ergun abinin eve doğru yola çıkıyorum. Ortada buluşalım istersen bir çay ısmarlarsın ;D videolarada bakarsın
Ben çıkıyorum arkadaşlar. Neticede videolar hazır. Siz izleyemiyorsanız da ben gidip izliyeyim bari. 30 km. gidecem ama değer. Kayıkçıııııı ben Ergun abinin eve doğru yola çıkıyorum. Ortada buluşalım istersen bir çay ısmarlarsın ;D videolarada bakarsın
Ben gecenin bu saatinde, merakıma yenik düşüp de iki video izlemek için Ergun Abiyi rahatsız edecek kadar sorumsuz, saygısız, bencil bir insan değilim. ;D
Ben gecenin bu saatinde, merakıma yenik düşüp de iki video izlemek için Ergun Abiyi rahatsız edecek kadar sorumsuz, saygısız, bencil bir insan değilim. ;D
.....ah be arkadaşım keşke herkes senin gibi sorumluluk sahibi ve bilinçli duyarlı insan olsa .sen gene de çizginden çıkıp değişme bu arkadaşa uyup serseri mayın misali savrulma .......bak bu gece yok site......rahatladı be
artık kendi kişliğinle çıkamıyorsun dimi site ve insan içine artı çok zayıf geldi bu video bana beeee........bende güç kalkanlarımı açayım diyordum ama yok gerennk yokkkk ;D ;D