KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
........saldır saldır ben şimdi su yaptım ya sen mikroplaş .bumu senin kankalığın hani 7 bahar kızmıycaktık kırmıycaktık birbirimizi..........insan olmadan yaklaşma banaaa
Her şey hazır merak etme sen. Bir tek kadroda fazlalık var onunda ilk gezide hevesini kırarım ben daha önce sevmediğim adamlara yaptığım taktikle ;D bir gezide 4 kere kaldımmıydı batakta soğur zaten kendini karadan sulara atıverir ;D
Her şey hazır merak etme sen. Bir tek kadroda fazlalık var onunda ilk gezide hevesini kırarım ben daha önce sevmediğim adamlara yaptığım taktikle ;D bir gezide 4 kere kaldımmıydı batakta soğur zaten kendini karadan sulara atıverir ;D
Ya aRRRkadaşım benim ikinciye niye yedek parça gözüyle bakıyor millet ben anlamadım. Sen bu ara Nascar servise uğramadın galiba. Sıfırladılar motoru. Birde boyamışlar off cillop gibi. Ortak binecek ona ortaaak!!
Ya aRRRkadaşım benim ikinciye niye yedek parça gözüyle bakıyor millet ben anlamadım. Sen bu ara Nascar servise uğramadın galiba. Sıfırladılar motoru. Birde boyamışlar off cillop gibi. Ortak binecek ona ortaaak!!
Ayhan bu avatarı ben gelmeden öncede koymuştu İbrahim. Aklınca bak ben böyle yüzüne bakılmaz bir tipim imajı vermeye çalışıyor. Gelmeyesin diye yapıyor yani. Ama geçecen onu her yerde videoların her yerde resimlerin.. Yemezler bu saatten sonra.