Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 510,271
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ilkakdeniz' Alıntı:
bulgaristan üzerinden gelecem ;D
gel ne olusan nerden gelirsen gel aman be arkadaşımmmm..........alpaslan sende gel bir kiş daha geldimi kahvede okeye başlarızzz

Etiketler

ben ne tipsizler gördüm vızzzzzz gelir
iskenderciye kadar gider ;D ;D

................senin yatacak yerin yok demedi demeeeeeee ;D

dakaltan' Alıntı:
Ben ne gidicem Nascar'a iki günde bir, benim araba siyah. Nadir uğrayabiliyorum ;D

Neyi boyamışlar, motoru mu arabayı mı?

Araba daha önce boyandı. Motoru boyalmışlar. Görsen motoru yakasın gelir ;D yansada bir motor insede boyansa inince dersin. Ben şahsen dedim. Hatta yakmak için uğraştım bugün. Bıraktım servisede ama yakamamışım. Sadece hortum patlamış ;D

Biri bir liftte öbürü öbür liftte kardeş kardeş duruyor. Bende İbraaam'ın forduyla geziyorum şu an ;D

laaaaaa
bende sayıyom sayıyom biri eksik
çok olunca zaptetmek zor oluyor tabiiiii
;D

ayhanbursa' Alıntı:
gel ne olusan nerden gelirsen gel aman be arkadaşımmmm..........alpaslan sende gel bir kiş daha geldimi kahvede okeye başlarızzz

Bak bak çaktırmadan gelirseniz kahvede çayına takılırız yönlendirmesi yapıyor. Bu adamı iskenderciye rastlamayalım diye yolda direk kahveye paraşütle atar ha ;D

ayhanbursa' Alıntı:

Mevlana gibi adam, hala uğraşıyorsun ;D araban da sanayiden çıkmıyor bu yüzden ;D bence Ayhan'ım la iyi geçin ;D

dakaltan' Alıntı:
Valla değil dört kez, iki kez bile kalsa bırakırım arabayı orada gelirim ;D Nasılsa sende iki tane var ;d sefam olsun

itina ile çamurdan araba çekilir 7/24 ;D

birazda avatrda yeni nesil olsun ...... megolamanım ya ......benim oğlan AYHANCAN.........ismde delikanlıda gerçekkk

ayhanbursa' Alıntı:
birazda avatrda yeni nesil olsun ...... megolamanım ya ......benim oğlan AYHANCAN.........ismde delikanlıda gerçekkk

Kaldır ulan şu avatarı! sövecem elim varmıyor yazarken.. Frenlemek zorunda kalıyorum kendimi. ;D