KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
e be adam, profilinde yazanı ekledim, müneccim miyim ben, ne bileyim hotmaili... benimki gmail zaten sen onu ekle ben onaylar mıyım onaylamaz mıyım? keyfime göre değerlendiricem artıkın ;D
onu farkettim ondan vaylıyorum zaten... Olmadı bi büyük alıp Ahmet Üstadın kapısına dayanacak artık. Açarız Land'in torpido kapağını, sehpa niyetine mezeler oraya... ZJ'nin torpido kapağına da su ve buz...
onu farkettim ondan vaylıyorum zaten... Olmadı bi büyük alıp Ahmet Üstadın kapısına dayanacak artık. Açarız Land'in torpido kapağını, sehpa niyetine mezeler oraya... ZJ'nin torpido kapağına da su ve buz...
e be adam, profilinde yazanı ekledim, müneccim miyim ben, ne bileyim hotmaili... benimki gmail zaten sen onu ekle ben onaylar mıyım onaylamaz mıyım? keyfime göre değerlendiricem artıkın ;D
Ya gmail bana bir tuhaf geliyor. Birtek resim alışverişinde kullanıyorum. Harici hiç açmıyorum. Sen ekle işte hotmaili. Benimki adsoyad seninki şimdi cilginkayikci@gmail.com falandır kim tutacak akılda ;D
Ulan değil film 500 bölüm dizi çıkar bu kahveden haa. Kimin kiminle ne zaman nerede ne yapacağı iki dakkaya değişiyor. Saflar yer değiştirip duruyor. Kurtlar vadisinde bilev dengeler bu kadar çabuk değişmiyor bea. ;D
Şimdi en son kim kimle dost. Kim kimle iğrenç bir ilişki içinde ben kaçırdım ;D