KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selam millet. Fazla bulaşmadan kenardan takılacam. Pilim bitik. Kayıkçı bulaşma bir atımlık enerjim var sana heba edemem.. Ayhan sen bulaşabilirsin seni uykuda bile yerim nasılsa. İbraam zaten beni sever .Ahmet abi sever ama bu miço varken sağı solu belli olmaz. Aysim sende hoşgeldin...
.......gördüm arkadaşım her şeyi bana söyleme senin kendine öz güvenin yokmu ya değiştir diyoz değiştiriyoooo oooooooooo alacağı rabayıda yengeye soruyoo ooookedi bu kediiii yaaaaaaa.... ;D ;D.........la dövermi acaba........... ???
.......gördüm arkadaşım her şeyi bana söyleme senin kendine öz güvenin yokmu ya değiştir diyoz değiştiriyoooo oooooooooo alacağı rabayıda yengeye soruyoo ooookedi bu kediiii yaaaaaaa.... ;D ;D.........la dövermi acaba........... ???
seni var yaaaaa
burdaki trakya birlik güreşçilerinin eline bırakıcam allah belamı versin
elimi sürmiycem söz
sadece bir defa üstüne düşmeyi düşünüyorum ;D
Gelecem oraya zaten. Bekliyorum Ayhan'ın dğuya gitmesini.. Peşime takılma ihtimalini ortadan kaldırıyorum. Ben gidecem dediğimde aaa o tarihte bende müsaitim demişti!!! Halbuki tarih vermemiştim. Pek hevesli geldi bana ;D
ahmet abi neden bu oyunu oynuyorsun su .............. deyince neden susuyorsun ........alpaslan geldi yazdı sen neden beni kaile almıyormusun abiiiiiiiiiiiii ;D ;D