Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 506,320
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ilkakdeniz' Alıntı:
iyi geceler

ayhan var mı buna da bi yorumun ;D

Pişiyorsun yavaş yavaşta. google'da bulduğunu erken dedin. Espri için gitti bonuslar.. Biraz sabırlı olacaksın... Ayhan'dan ders alan adama da kızılmaz gerçi.. Hay senin hocanın... ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Pişiyorsun yavaş yavaşta. google'da bulduğunu erken dedin. Espri için gitti bonuslar.. Biraz sabırlı olacaksın... Ayhan'dan ders alan adama da kızılmaz gerçi.. Hay senin hocanın... ;D

ne ders alacam ben ondan ben de o hocanın ;D

dakaltan' Alıntı:
şu şarkıyı da dinleyeyim yatıcam. rakının son fırtını şarkının finaline sakladım ;D

son fırtı sana bağlı devam edersen son fırtı olmaz resimlerin dahasıda var bekle ve gör hanımına yakalanma sakın mesuliyet almam ;D ;D ;D

dakaltan' Alıntı:
iğrenç ilişkiler yumağı sizi ;D

Bak hala ayakta. Evimide öğrendi bugün. Kovulcak evden gelecek diye ödüm kopuyor.. Bak arkadaşım bende balkona atıldım zaten. Bir kırık çekyat tepesindeyim. Sakın bana güvenme ve digip yat artık.

alpaslanepli' Alıntı:
Bak hala ayakta. Evimide öğrendi bugün. Kovulcak evden gelecek diye ödüm kopuyor.. Bak arkadaşım bende balkona atıldım zaten. Bir kırık çekyat tepesindeyim. Sakın bana güvenme ve digip yat artık.

Aaa sen sanayide yatmıyor musun artık? ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Eyvallah abi..

Abi bu arada yine ne bitti .. Sigara mı? Rakı mı? yoksa yine alfonse'yi özledinde yad edeyim mi dedin ;D

resim yüklemeyi öğreneyim dedim biryerlere üye olacakmışşsın bu kafa ile çekilirmi hatun geldi evde oturmaktan sıkılmış gezmek istiyormuş of of of ulen nedir bu be teker teker gelin tekne ile açılınca gezmeye götür falan yok ne ıyıydı ya ;D