KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Pişiyorsun yavaş yavaşta. google'da bulduğunu erken dedin. Espri için gitti bonuslar.. Biraz sabırlı olacaksın... Ayhan'dan ders alan adama da kızılmaz gerçi.. Hay senin hocanın... ;D
Pişiyorsun yavaş yavaşta. google'da bulduğunu erken dedin. Espri için gitti bonuslar.. Biraz sabırlı olacaksın... Ayhan'dan ders alan adama da kızılmaz gerçi.. Hay senin hocanın... ;D
Bak hala ayakta. Evimide öğrendi bugün. Kovulcak evden gelecek diye ödüm kopuyor.. Bak arkadaşım bende balkona atıldım zaten. Bir kırık çekyat tepesindeyim. Sakın bana güvenme ve digip yat artık.
Bak hala ayakta. Evimide öğrendi bugün. Kovulcak evden gelecek diye ödüm kopuyor.. Bak arkadaşım bende balkona atıldım zaten. Bir kırık çekyat tepesindeyim. Sakın bana güvenme ve digip yat artık.
resim yüklemeyi öğreneyim dedim biryerlere üye olacakmışşsın bu kafa ile çekilirmi hatun geldi evde oturmaktan sıkılmış gezmek istiyormuş of of of ulen nedir bu be teker teker gelin tekne ile açılınca gezmeye götür falan yok ne ıyıydı ya ;D