KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kamp yapacağız
Torosların zirvesinde Karagöl Suçatı bölgesinde kar gezisi olacak,
Mersin-Tarsus-Çamlıyayla
25 Temmuz 2009'Da
Adana-Tarsus-Mersin Gezenbilir ekibiyle tabi sizlerde gelirseniz çok mutlu oluruz
Kamp oluyor
Çok güzel manzaralar mangallar ve insanlar kaçırıyorsunuz tabi geledebilirsiniz zaten alpaslan abi mersine gelicekti sizide misafir ederiz
Burası Tarsus
Ben Fatih
Sizde benim için arabaya bakıp beni araba sahibi yapan Ergün abisiniz
;D ;D ;D ;D ;D
ergun abi
1. cevap : Araçlarla gidilip 2 gün kalınacak çadırlı kamp
2. cevap : Akdeniz bölgesi toros dağları karagöl - çinili göl [attachment=1][attachment=2][attachment=3]
3. cevap : 25 ile 26 temmuz tarihlerinde düşünülüyo
4. cevap : Katılmak isteyen herkese açık
5. cevap : Organize olunuyor ;D
6. cevap : Katılabilriseniz bişey kaçırmayacaksınız, Katılamazsanız çok şey ;D
7. cevap : 2. cevap yeterli olur ;D
8. cevap : Jeepciler mekanı diye geçsede lancılar jeepciler ortak alanı ;D
9. cevap : Erler (FAtih) ile ben Alihay (Ali Borazan) ben mersinde yaşıyorum Fatih Tarsus ta yaşayan gezenbilir üyeleri
10. cevap : Forumdan takip ettiğim kadarıyla süper birisin ;D
.......
Çok güzel manzaralar mangallar ve insanlar kaçırıyorsunuz tabi geledebilirsiniz zaten alpaslan abi mersine gelicekti sizide misafir ederiz
.......
Ailem Erdemli'de yaşıyor. 97 yılına kadar erdemlideydim. Az gezmedim mobiletle yaylalarda... Benim için de gezin, pirzoladan bir ısırık da benim için alın. Bir daha ki gelişimde sizlerle de tanışırız inşallah ;D
Ailem Erdemli'de yaşıyor. 97 yılına kadar erdemlideydim. Az gezmedim mobiletle yaylalarda... Benim için de gezin, pirzoladan bir ısırık da benim için alın. Bir daha ki gelişimde sizlerle de tanışırız inşallah ;D