Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 504,865

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Sen bu gece at bi 20 mesaj daha baride bir günde olsa zirve olmuş ol ;D 23 nisan'da bir günlük başbakan olan çocuklar hesabı ;D ;D ;D

sonra dibe aynen kayıkçının kayığı gibi ;D

land çılar muhatabın değil demekki etti 2 yazdım koçum alpi bunları :'(

alpaslanepli' Alıntı:
Sen bu gece at bi 20 mesaj daha baride bir günde olsa zirve olmuş ol ;D 23 nisan'da bir günlük başbakan olan çocuklar hesabı ;D ;D ;D

;D bu senden beklenmeyecek kadar iyiydi ;D nasıl yatayım arkadaşım, cevap hakkı doğacak laflar ediyonuz. 5 dakka ben yokmuşum gibi yapın diycem, direk arkamdana tıp tutmaya başlayacaksınız ;D

dakaltan' Alıntı:
Ahmet Abi rütbeleri tuzlu suyun koynunda almış, koymaz ona buradaki rütbeler ;D

he he illa biri yanında olsun diye kulis yapıyor yine. Sen bırak bu politik mesajlarıda kirayı konuş kirayı bırak ben tuttum ayaklarını. 1500 liraya bağla. Kedim var köpeğim var bana bahçe lazım ;D ;D ;D

herkese sevgi saygı yatıyom dedinmi yatacan arkadaşım sözünün arkasında olacan .herkes yatsında kahve bana kalsınn iyigeceler.............. ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
he he illa biri yanında olsun diye kulis yapıyor yine. Sen bırak bu politik mesajlarıda kirayı konuş kirayı bırak ben tuttum ayaklarını. 1500 liraya bağla. Kedim var köpeğim var bana bahçe lazım ;D ;D ;D

Uleeeen bak adamdaki ince hesaba, başkalarına kiralattıracak evi, sonra ziyarete geldim hesabı. Ulan ne cinsin sen bea ;D vay ki ne vay ;D

ahmetergun' Alıntı:
land çılar muhatabın değil demekki etti 2 yazdım koçum alpi bunları :'(

Aşkolsun abi yaa. Bu kayıkçınınn landı olsa bizim kahveye takılmazdı ve tanışmamış olurduk onun için diyorum. Bak yazıyor mı hiç land kahvesine yok. Tam tersini düşün... Ne güzel olurdu bea ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:

dakaltan buna yanında kumes yeri kıralama koçum bunun ipiyle kuyuya ınılmez ;D

dakaltan' Alıntı:
;D bu senden beklenmeyecek kadar iyiydi ;D nasıl yatayım arkadaşım, cevap hakkı doğacak laflar ediyonuz. 5 dakka ben yokmuşum gibi yapın diycem, direk arkamdana tıp tutmaya başlayacaksınız ;D

Benden beklenmeyecek kadar iyimiydi ??? Ulan bir saat evvel üç kere birayı burnundan püskürttün be ;D