KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hay sana ZJ aldırmaya ikna eden mesaj hangisiyse yazanın eli kırılsın emi ;D JEEP'i aldı tanıştık adamla. Şimdi belki landcıydı ve muhatabımız değildi.. ;D O değilde sizin evin iki yanı boş ya bi pazarlık etsene 1500 liraya he derse ben geleceğim. Kafa dengi komşular istiyorum da ;D
;D bu senden beklenmeyecek kadar iyiydi ;D nasıl yatayım arkadaşım, cevap hakkı doğacak laflar ediyonuz. 5 dakka ben yokmuşum gibi yapın diycem, direk arkamdana tıp tutmaya başlayacaksınız ;D
he he illa biri yanında olsun diye kulis yapıyor yine. Sen bırak bu politik mesajlarıda kirayı konuş kirayı bırak ben tuttum ayaklarını. 1500 liraya bağla. Kedim var köpeğim var bana bahçe lazım ;D ;D ;D
he he illa biri yanında olsun diye kulis yapıyor yine. Sen bırak bu politik mesajlarıda kirayı konuş kirayı bırak ben tuttum ayaklarını. 1500 liraya bağla. Kedim var köpeğim var bana bahçe lazım ;D ;D ;D
Aşkolsun abi yaa. Bu kayıkçınınn landı olsa bizim kahveye takılmazdı ve tanışmamış olurduk onun için diyorum. Bak yazıyor mı hiç land kahvesine yok. Tam tersini düşün... Ne güzel olurdu bea ;D ;D ;D
;D bu senden beklenmeyecek kadar iyiydi ;D nasıl yatayım arkadaşım, cevap hakkı doğacak laflar ediyonuz. 5 dakka ben yokmuşum gibi yapın diycem, direk arkamdana tıp tutmaya başlayacaksınız ;D