KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
......bu gün onun için kavga etmedikmi senle geldim yeni kapıdayım dedim sen pilan değişti haftaya kaldı bende.sana ulaşmayınca başka program yaptım istanbul da değilim demedinmi arkadaşımm......konuşturuyorsun beniiii
......bu gün onun için kavga etmedikmi senle geldim yeni kapıdayım dedim sen pilan değişti haftaya kaldı bende.sana ulaşmayınca başka program yaptım istanbul da değilim demedinmi arkadaşımm......konuşturuyorsun beniiii
şimdi kahpe! diyeceğim, ayıp olacak. İnsan değilsin! diyeceğim, ayıp olacak. Utanıyorum senin gibi adamla aynı oksijeni solumaya! diyeceğim, ayıp olacak. Bir kaç hayvan ismini arka arkaya bağlayacağım! ayıp olacak... O yüzden bir şey demiyeyim ben. Ama gider bu Alpaslan'das haftaya sırra kadem basar 15 gün. Demedi deme. Daralttınız beni daralttınız. Alıcam başımı bir ben birde ben kaybolacağım. Eve bile demiyeceğim nerde olduğumu. Senide unutacağım silip atacağım kalbimden ;D
Kayboldu millet yine iyimi...
Ben daraldım biraz araba sürüp geliyorum. Müzik dinliyeceğim araba sürerken. Kendime gelirim belki. Offf içim daraldı. :-\
Kayboldu millet yine iyimi...
Ben daraldım biraz araba sürüp geliyorum. Müzik dinliyeceğim araba sürerken. Kendime gelirim belki. Offf içim daraldı. :-\
Satıldım ben unuttun mu? Ben dostlarla bir arada olmak için geziyorum. Korku filmi izlemek için değil. Yanımda eşlik edecek bir hıyar! dost vardı ekti. Bende gitmiyorum
Orada beni eken hıyar gelmeyince arkadaş kalımyor geri caNNım. Bir kişi kalıyor. Onada gerekli izahatları yaptım. Birlikte senin tanımadığın hıyara bir güzel sövüp konuyu kapadık ;D
Orada beni eken hıyar gelmeyince arkadaş kalımyor geri caNNım. Bir kişi kalıyor. Onada gerekli izahatları yaptım. Birlikte senin tanımadığın hıyara bir güzel sövüp konuyu kapadık ;D
Ne takacam bea. Biri gider biri gelir. Ben şimdi bir saate bir organizasyon yapar en az dört araba toplar pazar programı yaparım sen kafanı takma. Hıyarlara alışığım. B planım vardır her zaman