Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 504,257

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Sana zaten yasaktı ne geriyon kendini balkon kuşu ;D
...........ne arıyon sen bu saat te burda deliiiii ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Seni bekliyorum. Ne arayacam ;D
......bu gün onun için kavga etmedikmi senle geldim yeni kapıdayım dedim sen pilan değişti haftaya kaldı bende.sana ulaşmayınca başka program yaptım istanbul da değilim demedinmi arkadaşımm......konuşturuyorsun beniiii

şimdi kahpe! diyeceğim, ayıp olacak. İnsan değilsin! diyeceğim, ayıp olacak. Utanıyorum senin gibi adamla aynı oksijeni solumaya! diyeceğim, ayıp olacak. Bir kaç hayvan ismini arka arkaya bağlayacağım! ayıp olacak... O yüzden bir şey demiyeyim ben. Ama gider bu Alpaslan'das haftaya sırra kadem basar 15 gün. Demedi deme. Daralttınız beni daralttınız. Alıcam başımı bir ben birde ben kaybolacağım. Eve bile demiyeceğim nerde olduğumu. Senide unutacağım silip atacağım kalbimden ;D

Ahmet abi nerede bea. Gitmiş 2008 takvimi atmış mailime. 2009 u nerde abi bunun ;D resimlerine mi bakacaz takvimimi kullanacaz ;D ;D ;D

Kayboldu millet yine iyimi...
Ben daraldım biraz araba sürüp geliyorum. Müzik dinliyeceğim araba sürerken. Kendime gelirim belki. Offf içim daraldı. :-\

alpaslanepli' Alıntı:
Kayboldu millet yine iyimi...
Ben daraldım biraz araba sürüp geliyorum. Müzik dinliyeceğim araba sürerken. Kendime gelirim belki. Offf içim daraldı. :-\
..............hep sen gelince millet kayboluyor nedense ............hayır olsunnn........kahpe bizans oyuncusu ;D

noldu filim izlemiyormusunuz korkuu ???

hadi o hıyar ki tanımam öyle demem dğoru olmaz ...o seni ekti sen niye öteki arkadaşlarını ekiyorsun abicimmmm ;D

ayhanbursa' Alıntı:
hadi o hıyar ki tanımam öyle demem dğoru olmaz ...o seni ekti sen niye öteki arkadaşlarını ekiyorsun abicimmmm ;D

Orada beni eken hıyar gelmeyince arkadaş kalımyor geri caNNım. Bir kişi kalıyor. Onada gerekli izahatları yaptım. Birlikte senin tanımadığın hıyara bir güzel sövüp konuyu kapadık ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Orada beni eken hıyar gelmeyince arkadaş kalımyor geri caNNım. Bir kişi kalıyor. Onada gerekli izahatları yaptım. Birlikte senin tanımadığın hıyara bir güzel sövüp konuyu kapadık ;D
............seninde bir hıyardan başka arkadaşın yokmuş bolumm amann nnnnn takma kafaya be alpaslanım ;D

ayhanbursa' Alıntı:
............seninde bir hıyardan başka arkadaşın yokmuş bolumm amann nnnnn takma kafaya be alpaslanım ;D

Ne takacam bea. Biri gider biri gelir. Ben şimdi bir saate bir organizasyon yapar en az dört araba toplar pazar programı yaparım sen kafanı takma. Hıyarlara alışığım. B planım vardır her zaman