KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
.....valla sevindim ..bakarsın işte izmire geçicem dersen biliyorsun bir araç otarafa geçicek bak işte nasıl istersen.........yanlız güzel olucak aaaaa...................bu arada çok boşlama burayıda ..bu adam çekilmiyor sağa sola saldırıyor trip yapıyorrr... ;D
Yok canım sen hiç merak etme. Bende senin yanında olacağım için dert değil. Ama senin boyu tam hatırlamıyorum ben. Tabut ölçüsü için net boyun lazım. Kaçtı senin boy
Yok canım sen hiç merak etme. Bende senin yanında olacağım için dert değil. Ama senin boyu tam hatırlamıyorum ben. Tabut ölçüsü için net boyun lazım. Kaçtı senin boy
........kendi kendini tedavi et .................. herşey güzel olacak ......... herşey güzel olacak ....... bunu 550 kere seslice söyle bak gör şiiiii............çin işi
demek durum o kadar vahim bence bu işin çözümü arazide bitecek gibime geliyo sen en iyisi ayhan arkadaşı dağa bayıra bi çağır sonra tüö türkiye s enindir
......peki caNNım dersin belkide ....sen bu adamın canlısını gördünmü pekiiiii çok çirkin be sen caNNım deyince.......bana kurbağa prens hikayesini çağrıştırıyorr......diyeyimde... ;D
demek durum o kadar vahim bence bu işin çözümü arazide bitecek gibime geliyo sen en iyisi ayhan arkadaşı dağa bayıra bi çağır sonra tüö türkiye s enindir
Gelmez ki. Bir bu bide kayıkçı. Lafa geldim mi en kral araba bunlarda en iyi şöförde bunlar. Ama çağırıyorum araziye er meydanına. Birinin dişi ağrıyo birinin .ıçı! yanaşmıyorlar.. ;D
......peki caNNım dersin belkide ....sen bu adamın canlısını gördünmü pekiiiii çok çirkin be sen caNNım deyince.......bana kurbağa prens hikayesini çağrıştırıyorr......diyeyimde... ;D
Ben alışığım. Bursa'ya gittiğimden beri çıtayı düşürdüm. Yoksa hayal kırıklığı oluyor.. ;D Sen değil güzeli hatun çıkmasan beni etkilemez. Dediğim gibi Bursa faciasını atlatmış insanım ben ;D