KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
............aaaa kimseyi bilememde ben özünde severim insanları ..gözümle bakmammmm...........örnek versem alpaslan gibi değilimmmm............ .......konuyla alakası yok ama 70 kg iyibe sana yakışıyor bide senin tipin belllide etmiyorrr ..........caNNım ;D
Ben alışığım. Bursa'ya gittiğimden beri çıtayı düşürdüm. Yoksa hayal kırıklığı oluyor.. ;D Sen değil güzeli hatun çıkmasan beni etkilemez. Dediğim gibi Bursa faciasını atlatmış insanım ben ;D
Bak çirkinlikten bahsetmişken Ayhan'ım bursam. Bu çirkin! ikili senin için çok güzel! şeyler düşünüyor. Hatırlatayım istedim ;D
bitmedimi yapacaklarınız daha ne yapacanız gördünüz kimse istediğiniz tepkiyi vermedi ben sevilen bir insanım arkadaşımmmmmmmm
Bak çirkinlikten bahsetmişken Ayhan'ım bursam. Bu çirkin! ikili senin için çok güzel! şeyler düşünüyor. Hatırlatayım istedim ;D
bitmedimi yapacaklarınız daha ne yapacanız gördünüz kimse istediğiniz tepkiyi vermedi ben sevilen bir insanım arkadaşımmmmmmmm
sağol alpaslan ama döndüğümde çok facia kadro yaptım kafamda çok korkunç planlar var senide aramızda görmek isterim alpaslan kadro şöyle
ben
yiğit
burak
sen
can diye bi arkadaş
hakkı bide )iyi dinlen
sağol alpaslan ama döndüğümde çok facia kadro yaptım kafamda çok korkunç planlar var senide aramızda görmek isterim alpaslan kadro şöyle
ben
yiğit
burak
sen
can diye bi arkadaş
hakkı bide )iyi dinlen