Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 505,152
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

akşam ahmet nerdesin diye aramışsın kulaklarım çınladı kardeş ormanlı nasıldı eylendinizmi? ;D

Etiketler

ahmetergun' Alıntı:
vallahi bende anlamadın mesaj yazıyorsun mesaj sayında hep aynı sabit kalıyor

Hayır mesajlar silinse düşmesi doğalda 483 sayfa kapı gibi duruyorda bizim sayı nasıl düşüyor. Neyse Ahmet abi iyi tarafından bak. Anakamp'a düşmemişsin
Hani ekip nerde Ufuk abiyle iki delikanlı kalmışsınız...

evet ikimiz varız anakamp olsa neyazar benim için buradan bulduğum dostlar önemli ;D

ahmetergun' Alıntı:
akşam ahmet nerdesin diye aramışsın kulaklarım çınladı kardeş ormanlı nasıldı eylendinizmi? ;D

Abi eğlendik. Gayet güzeldi. Kayıkçıyla seviştik işte ;D videolar var yine. Ama bu gece zor tabi.. Yarın öbür gün paylaşırız artık..

istanbula gelince gezilere gideceğiz çamura saplanma yarışı yapacağız daha kardeş ;D

ahmetergun' Alıntı:
evet ikimiz varız anakamp olsa neyazar benim için buradan bulduğum dostlar önemli ;D

Aynen öyle abi işin latifesindeyim. Hep diyorum heryerde . Biz alacağımızı aldık. Güzel bir ekip olduk. Geriside hava cıva...

Alpaslan at bir iki foto bakem `falina bakem at be bi 20 lik

ahmetergun' Alıntı:
istanbula gelince gezilere gideceğiz çamura saplanma yarışı yapacağız daha kardeş ;D

İnşallah abi sen yeter ki gel. Kış bir gelsede zaten çamura yapışsak. Bu yaz benim arabayı perte çıkarmadan bir geçse ;D Yaz etapları zorluyor arabayı. Ya sert zemin. Ya tuzlu su yada kum yedi bitirdi benim arabayı. Gitme desen olmuyor.

alpaslanepli' Alıntı:
Aynen öyle abi işin latifesindeyim. Hep diyorum heryerde . Biz alacağımızı aldık. Güzel bir ekip olduk. Geriside hava cıva...

aynen katılıyorum sana hatta bugun tur rehberi arkadaşım var ona demim surıye falan 10 15 araba bır tur yapsak tabı dedi ayarlarız cok da guzel olur kumda çölde super bır tut olur dedi ;D

ufukozkan' Alıntı:
Alpaslan at bir iki foto bakem `falina bakem at be bi 20 lik

Abi foto hiç çekmedim. Varsa Ergun abinin makinada vardır. Ben hafızanın tamamını videoya ayırdım. Bitirdim hafızayıda ;D Hesap edin kkayıkçı bana ne malzemeler vermiş ;D

Tahminim şöyledir. Ki tahmindir emin olamam. Serbest muhabbet köşesindeki atılan mesaj sayıları silindi. Artık da bu sayfaya atılan mesajlarda sayaç işlemiyor. ??
Tabi tahmin... Dur bir teknik sayfada yorum yapayım hala 1404 olarak kalacak mı?

alpaslanepli' Alıntı:
Evet abiler tahminim doğru çıktı.. Teknik bir sayfada yazı yazdım sayaç işledi....

boş ver buraya sosyalleşmek ıçın geldık sayaç çalıştırmak için değil

ahmetergun' Alıntı:
boş ver buraya sosyalleşmek ıçın geldık sayaç çalıştırmak için değil

Hertarafimiz sayac olmus zaten saysalar ne saymasalar ne yoklamada da saymiyolar