Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 507,158
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Tanışıyo muyuz birader. O 34 ün arasındaki tre "-" işaretini koymayı unutmuşun. 3-4 olacak doğrusu. Konuşturma beni. Sarı simidin orada duruyor, görüntüler var elimde. Belgeli konuşuyorum ;D

Etiketler

lastik ebadı 215 olması tabiki bunu etkiler ,benim aracınki 265 birazda ondan farkeder .. benimde sizinle sahilde karşılaşmam süprizdi ,sahile çıkış yerinde genelde denize giriyordum orayı başkaları kapınca sahilde ilerlerken tanıdık yüzler çıktı karşıma ,sizi rahatsız etmemek için birazda ileride çocuklarla denize girdim. keyifli bir gündü inşallah birdahaki sefere hep beraber günü paylaşırız

dakaltan' Alıntı:
Tanışıyo muyuz birader. O 34 ün arasındaki tre "-" işaretini koymayı unutmuşun. 3-4 olacak doğrusu. Konuşturma beni. Sarı simidin orada duruyor, görüntüler var elimde. Belgeli konuşuyorum ;D

Ben tireyi unutmadım arkadaşımda bu tavır bu yazım şekli bendeki neyse boşver diyip koymadığım bazı videoları yüklememe sebep olabilir ona göre ;D ;D ;D

Deniz abicim sen beni dinle..aracın çok güzel hiç bozma ama araziye yalnız çıkma işte okadar..

dakaltan' Alıntı:
Ben alırdım ama jant ölçüsü tutmaz ;D
.......ahbe arkadaşım keşke biraz önce söyleseydin janlar ile verdim birine bak şimdi nasıl üzdün beni yaa offfffff......... ;D ;D ;D..

Bana kumsal demeyin !!! Şile sofuluda neler çektim ve çektirdim neler O gün bugün hala kumsaldan çekiniyorum daha geçen Samandağ sahilinde tek girmeyeyim dedim

tırstım geri geldim ;D

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Bana kumsal demeyin !!! Şile sofuluda neler çektim ve çektirdim neler O gün bugün hala kumsaldan çekiniyorum daha geçen Samandağ sahilinde tek girmeyeyim dedim

tırstım geri geldim ;D

Valla banada en keyifli kumsal geliyor. Tamam kuma soktum sokalı her gün sanayideyim ama adrenalin açısından çok keyiflisi. Battım batacam korkusu ve hızını aldıkça hızlanma isteği bana çok keyifli geliyor. Bir ara 110 km. hıza çıktım küçük bir tümsekte 4 tekeri kesince yanımda yusuf!u gördüm ;D Çok eğlenceliydi.

alpaslanepli' Alıntı:
Ben tireyi unutmadım arkadaşımda bu tavır bu yazım şekli bendeki neyse boşver diyip koymadığım bazı videoları yüklememe sebep olabilir ona göre ;D ;D ;D

elinde ne varsa dök ortaya. ;D polenik yapma ;D

......bana kumsal keyifli geliyor derken gidemedik bir türlü bursada kumsala daha doğrusu yusuf ......... ;D ;D olmdan gelmem dedinnnn

dakaltan' Alıntı:
elinde ne varsa dök ortaya. ;D polenik yapma ;D

Hey Allah'ım ya. Yusuf yanında mı birde ona sor istersen ;D Birde dünü iyi hatırla bance. Sen üzerinden geçmiş unutmuşsun

Bu arada ben orada gaz kablolarını koparmışım.. Bugünde yapamadılar 200 km yol yaptım 200 liralık benzin yedim iyi mi? ;D

anerkad' Alıntı:
Deniz abicim sen beni dinle..aracın çok güzel hiç bozma ama araziye yalnız çıkma işte okadar..

Büyüksün valla. Daha iyileri senin olur inşallah, beraber gezeriz. Ergun Abi'yi de çağırırız. Alpaslanla gezmek sarmadı ;D

yusufta seni görmüş söyledi merhaba herkese ;D

Aha gene sanayiii, en azından ben bir yıkamacıyla kurtardım ;D

ayhanbursa' Alıntı:
......bana kumsal keyifli geliyor derken gidemedik bir türlü bursada kumsala daha doğrusu yusuf ......... ;D ;D olmdan gelmem dedinnnn

Seninle ne gidecem aRRkadaşım... Ben daha önce girmediğim zemine bir tek Ergun abiyle giderim.. Tecrübe eder ondan sonra ona göre haraket ederim. Bursa'da girmedik ama sen gel İstanbul'a iki dakka delikanlı olup girelim istediğin kumsala caNNım ;D

dakaltan' Alıntı:
Büyüksün valla. Daha iyileri senin olur inşallah, beraber gezeriz. Ergun Abi'yi de çağırırız. Alpaslanla gezmek sarmadı ;D

bahriyeli ağustosda istanbuldayım bende varım ona göre burda macerasız deniz tatili yeter ;D

standart olduğu için bendede
ama yolda kalmayız hard arazi olmayınca