KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ya Deniz onu bunu bırak işte. Tecrübe tecrübedir. Eğlendik mi eğlendik. Tecrübe ettik mi ettik.. 34 kere kuma saplanışı saymazsak oldukçada iyiydin ;D
Ben çok eğlendim. Araç kurtarmakta ayrı bir eğlence. Yalnız yıkamacı beni görünce abi yinemi yaaa dedi ama olsun..
Bu arada evet bende çekmek çekilmek için hiç bir donanım yok. Hiç kalmadım kalandanda banane ;D
Tanışıyo muyuz birader. O 34 ün arasındaki tre "-" işaretini koymayı unutmuşun. 3-4 olacak doğrusu. Konuşturma beni. Sarı simidin orada duruyor, görüntüler var elimde. Belgeli konuşuyorum ;D
lastik ebadı 215 olması tabiki bunu etkiler ,benim aracınki 265 birazda ondan farkeder .. benimde sizinle sahilde karşılaşmam süprizdi ,sahile çıkış yerinde genelde denize giriyordum orayı başkaları kapınca sahilde ilerlerken tanıdık yüzler çıktı karşıma ,sizi rahatsız etmemek için birazda ileride çocuklarla denize girdim. keyifli bir gündü inşallah birdahaki sefere hep beraber günü paylaşırız
Tanışıyo muyuz birader. O 34 ün arasındaki tre "-" işaretini koymayı unutmuşun. 3-4 olacak doğrusu. Konuşturma beni. Sarı simidin orada duruyor, görüntüler var elimde. Belgeli konuşuyorum ;D
Ben tireyi unutmadım arkadaşımda bu tavır bu yazım şekli bendeki neyse boşver diyip koymadığım bazı videoları yüklememe sebep olabilir ona göre ;D ;D ;D
Bana kumsal demeyin !!! Şile sofuluda neler çektim ve çektirdim neler O gün bugün hala kumsaldan çekiniyorum daha geçen Samandağ sahilinde tek girmeyeyim dedim
Bana kumsal demeyin !!! Şile sofuluda neler çektim ve çektirdim neler O gün bugün hala kumsaldan çekiniyorum daha geçen Samandağ sahilinde tek girmeyeyim dedim
Valla banada en keyifli kumsal geliyor. Tamam kuma soktum sokalı her gün sanayideyim ama adrenalin açısından çok keyiflisi. Battım batacam korkusu ve hızını aldıkça hızlanma isteği bana çok keyifli geliyor. Bir ara 110 km. hıza çıktım küçük bir tümsekte 4 tekeri kesince yanımda yusuf!u gördüm ;D Çok eğlenceliydi.
Ben tireyi unutmadım arkadaşımda bu tavır bu yazım şekli bendeki neyse boşver diyip koymadığım bazı videoları yüklememe sebep olabilir ona göre ;D ;D ;D
Valla banada en keyifli kumsal geliyor. Tamam kuma soktum sokalı her gün sanayideyim ama adrenalin açısından çok keyiflisi. Battım batacam korkusu ve hızını aldıkça hızlanma isteği bana çok keyifli geliyor. Bir ara 110 km. hıza çıktım küçük bir tümsekte 4 tekeri kesince yanımda yusuf!u gördüm ;D Çok eğlenceliydi.
Seninle ne gidecem aRRkadaşım... Ben daha önce girmediğim zemine bir tek Ergun abiyle giderim.. Tecrübe eder ondan sonra ona göre haraket ederim. Bursa'da girmedik ama sen gel İstanbul'a iki dakka delikanlı olup girelim istediğin kumsala caNNım ;D