Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 510,215

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

dakaltan' Alıntı:
Ufuk abi maşallah bizim balkon kadar olmuş. Güle güle kullan. O bagajda mangal bile yakılır ;D

Yatak aticam oraya

Gece uyurken duserim filan bellimi olur

ufuk abi alanyada gidemedim ama izmir dikili şimide didimdeyim ancak 10 gün sonra olursam başıma bi iş gemezse d ağda taşda alanyada olacağım )

dakaltan' Alıntı:
Ufuk abi maşallah bizim balkon kadar olmuş. Güle güle kullan. O bagajda mangal bile yakılır ;D

anam sen bu gidişle uçakta bile mangal partisini verirsin ;D

Arkada merdivende var ama pek kullanicagimi sanmiyorum Goruntu olsun diye yapdik

Malumunuz Aliminyum olmadigi icin On kaputtan ulasmak cok daha rahat ve pratik oluyor Bunu yan kahveden duymasinlar

ufukozkan' Alıntı:
Arkada merdivende var ama pek kullanicagimi sanmiyorum Goruntu olsun diye yapdik

Malumunuz Aliminyum olmadigi icin On kaputtan ulasmak cok daha rahat ve pratik oluyor Bunu yan kahveden duymasinlar

evet evet duymayalım dermişim ;D

ulusotomotiv' Alıntı:
ufuk abi alanyada gidemedim ama izmir dikili şimide didimdeyim ancak 10 gün sonra olursam başıma bi iş gemezse d ağda taşda alanyada olacağım )
oh oh iyi iyi gez gez Alanyada karsilasirsak sevinirim

Hey Allah'ım ya bu kahvede niye hiç bir şey değişmez ki ... Yine kayıkçı tek meziyetine getirmiş konuyu.. Ve Ahmet abiyle ortak bir nokta durumları gelişiyor.. ;D ;D ;D

Herkese iyi akşamlar.....

abi ege jeep cenneti gibi bi g örsen ne jeepler var el emeği göz nuru walla buralardan zor koparım ben böyle giderse )