Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 506,250

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

JAMES BROWN' Alıntı:
iyiyim abi boynumu incittim çok kötü sadece .
.jeep e binmeye çalışırken mi şaka şaka geçmiş olsun acil şifa dilerim

alpaslanepli' Alıntı:
Kaçan kaçsın. Başbaşa kalalım ne olacak. Ürküyormusun benle tek kalmaktan :-*
yok korkmuyorumda seni kıskanıyorlar sonra bana saldırıyorlar senin sevenlerin...sen onları bilirsin ;D

ayhanbursa' Alıntı:
yok korkmuyorumda seni kıskanıyorlar sonra bana saldırıyorlar senin sevenlerin...sen onları bilirsin ;D

Ulan her şeye inanırımda beni seven olduğuna inanmam. Bir sen varsın az buçuk insani duygularla yaklaşıyorsun. Oda saman alevi gibi .. Gelip geçiyor ;D

Ayhan abi ben hem seni hemde Alparslan abiyi seviyorum bu alanda TEKMİYİM?Bu arada Alparslan abi geliyomusun buralara dediğim gibi eğer çanakkaleye gelirsen RAKI BALIK sözüm var sana denize karşı

alpaslanepli' Alıntı:
Ulan her şeye inanırımda beni seven olduğuna inanmam. Bir sen varsın az buçuk insani duygularla yaklaşıyorsun. Oda saman alevi gibi .. Gelip geçiyor ;D
Benim sevdam ölene kadar nasıldı o şarkı be öyle işte .. Bırakta 3 inç falan diyorsun maliyeti ne oldu

JAMES BROWN' Alıntı:
Ayhan abi ben hem seni hemde Alparslan abiyi seviyorum bu alanda TEKMİYİM?Bu arada Alparslan abi geliyomusun buralara dediğim gibi eğer çanakkaleye gelirsen RAKI BALIK sözüm var sana denize karşı
Oktaycım bizi tanımadığın için seviyorsun bu birincisi..
İkincisi evet inşallah bu hafta sonu yola çıkıyorum çanakkaleye ne zaman varırım bilmiyorum. Ama kesin uğrarım. Allah kaza bela vermezse.. Birde çok naziksin ama alkol kullanmıyorum. Ama balığa hayır diyemem. Hatun hiç sevmiyor kokusunu dahi. Evde 10 yıldır balık pişmiyor. Hep dışarda yerim özlem duydukça. O yüzden de balık diyene yok demem

Özel le sözel karıştı tek mi gidicen bu kadar yere kaybolursun len

ayhanbursa' Alıntı:
Benim sevdam ölene kadar nasıldı o şarkı be öyle işte .. Bırakta 3 inç falan diyorsun maliyeti ne oldu

Oğlum bugünkü format yine bumu. Birbirimiize kur yapıp dışardan bakanlara malzeme mi vereceğiz. Sıkıldım ben bu formattan. O eskidendi kimseler yoktu o zamanlar. Şimdi kayıkçı ile İbraaam var onlarla uğraşırız. Gelirler birazdan..

XJ ye uygulattık. Görmeni isterdim. Çok güzel oldu.. 3 inç orjinal skyjacker kit 1300 dolar verdi çocuk. montaj 350 lira 100 lirada bijonlar... Sana gelmez yani..

Bu arada Oktay ne diyo bu diyebilirsin. Özelden bugün nerede olduğumu yazdıydımda onun cevabı. Arkadaşın XJ sine yükseltme kiti takıldıda bugün...

JAMES BROWN' Alıntı:
Abi eğer ZJ alırsam sevgim artarmı azalırmı size karşı ;D ;D ;D

Valla Oktay aynı şehirde olmadığımız için sevgine bir şey olmaz. En fazla buralardan bir şeyler sorarsın bir şeyler istersin bizde yardımcı oluruz. İlişki bu boyutta kalıncada sevgin azalmaz. Ama aynı şehirde yaşasaydık ona bir şey diyemem.. ;D

ayhanbursa' Alıntı:
Özel le sözel karıştı tek mi gidicen bu kadar yere kaybolursun len

Hakket ulan özelden soruyon bierde burdan birbirine girdi.. Yükseltme kitinde de aynısını yaptın. İki saat izahat yazdım

Tek çıkıyorum.. Hedef minimum 5000 km. 15 ila 20 gün.. Çadırım yanımda... Hee yolda eşlik etmek isteyen çıkar bir şey diyemem ;D