KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ulan her şeye inanırımda beni seven olduğuna inanmam. Bir sen varsın az buçuk insani duygularla yaklaşıyorsun. Oda saman alevi gibi .. Gelip geçiyor ;D
Ayhan abi ben hem seni hemde Alparslan abiyi seviyorum bu alanda TEKMİYİM?Bu arada Alparslan abi geliyomusun buralara dediğim gibi eğer çanakkaleye gelirsen RAKI BALIK sözüm var sana denize karşı
Ulan her şeye inanırımda beni seven olduğuna inanmam. Bir sen varsın az buçuk insani duygularla yaklaşıyorsun. Oda saman alevi gibi .. Gelip geçiyor ;D
Ayhan abi ben hem seni hemde Alparslan abiyi seviyorum bu alanda TEKMİYİM?Bu arada Alparslan abi geliyomusun buralara dediğim gibi eğer çanakkaleye gelirsen RAKI BALIK sözüm var sana denize karşı
Oktaycım bizi tanımadığın için seviyorsun bu birincisi..
İkincisi evet inşallah bu hafta sonu yola çıkıyorum çanakkaleye ne zaman varırım bilmiyorum. Ama kesin uğrarım. Allah kaza bela vermezse.. Birde çok naziksin ama alkol kullanmıyorum. Ama balığa hayır diyemem. Hatun hiç sevmiyor kokusunu dahi. Evde 10 yıldır balık pişmiyor. Hep dışarda yerim özlem duydukça. O yüzden de balık diyene yok demem
Oğlum bugünkü format yine bumu. Birbirimiize kur yapıp dışardan bakanlara malzeme mi vereceğiz. Sıkıldım ben bu formattan. O eskidendi kimseler yoktu o zamanlar. Şimdi kayıkçı ile İbraaam var onlarla uğraşırız. Gelirler birazdan..
XJ ye uygulattık. Görmeni isterdim. Çok güzel oldu.. 3 inç orjinal skyjacker kit 1300 dolar verdi çocuk. montaj 350 lira 100 lirada bijonlar... Sana gelmez yani..
Bu arada Oktay ne diyo bu diyebilirsin. Özelden bugün nerede olduğumu yazdıydımda onun cevabı. Arkadaşın XJ sine yükseltme kiti takıldıda bugün...
Valla Oktay aynı şehirde olmadığımız için sevgine bir şey olmaz. En fazla buralardan bir şeyler sorarsın bir şeyler istersin bizde yardımcı oluruz. İlişki bu boyutta kalıncada sevgin azalmaz. Ama aynı şehirde yaşasaydık ona bir şey diyemem.. ;D
ayhanbursa' Alıntı:
Özel le sözel karıştı tek mi gidicen bu kadar yere kaybolursun len