KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yavrum ZJ'ler ruhlu arabalar. Gittiği yerden ve gördüğü kişilerden hoşlanmazsa tepki verir.. Çanakkala'de böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum. Smilelar öpsün seni yıvrım. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ya utanmaz bu utanmaz. Camı orada yaptırdık yemin ediyorum istanbula döndüğüm gün bozuldu. Birde sonradan öğrendim ki götürdüğü tamirciye borcu varmış herif onuda almış benden. (smile yok)
Yok yok var niye yok
online gözükücem tabi siteden demi çıkacam sayfadan çıktım sadece ama yetti size bu arada alpaslan beye tekrar teşekkür ediyorum sizi denediği içn ..alpaslan bey saygılar. sevgiler.
tövbe de yanlız adam kızdı gitti ha bunu ben de yapardım giden gittiği ile kalıyor aklında olsun ..alpaslan senide az çok uyanıyorum ben yorgan yakma ..
bir bakıyorsun avatara bir bakıyorsun adamın yaptığı laflara senin avatarıda ben değiştirmiştim sebeb olup bunuda değiştir başka bir şey demiycem eyfeli koyma...bu arada yazdığım facee deki yorumlarıda silme arkadaşım ayıp oluyor
tövbe de yanlız adam kızdı gitti ha bunu ben de yapardım giden gittiği ile kalıyor aklında olsun ..alpaslan senide az çok uyanıyorum ben yorgan yakma ..
Nereye giden gittiği ile kalıyor. Teknik sayfalar kan ağlıyor kan.. Duvarları çınlıyor alfonseee alfonseee diye. Bende gittimmiydi kahve biter. Demedi deme kimse seni bensiz çekemez. ;D