Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 503,986
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

deniz arkadaşım geldi şimdi görecem ben yaznları çizenleri bakalım kaçı kalacak bu sayfadaa ;D

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
deniz arkadaşım geldi şimdi görecem ben yaznları çizenleri bakalım kaçı kalacak bu sayfadaa ;D

Deniz nerde arkadaşım. Gözünde mi görmüyor.. Deniz yok ama bayağı bir arkadaş var. Hadi herkes muhabbete dalacak değil tanımaz etmezde Fatih(ERLER) ne halt yemeye tepeden bakıyor onu anlamadım. hişşşşş Fatih

ortalık öyle hale geldi ki eleman arada kaynamaktan korkuyor ;D

alpaslnım bende esksik kalmış yerler var facee de yorumumu koydum silermi yoksa ben delikanlıyım herşeye saygı gösteririm mi der görcezzz ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
ortalık öyle hale geldi ki eleman arada kaynamaktan korkuyor ;D
bak ibrahim ki alpaslnda böyle düşünüyor muhakkak ..arkadaşımıza kayıkçı şimdi elaman bu tür şeyler yakıştırma..deniz bey de deniz arkadaşım de ki müsade verirse.. lütfen ...smile yok....

ayhanbursa' Alıntı:
alpaslnım bende esksik kalmış yerler var facee de yorumumu koydum silermi yoksa ben delikanlıyım herşeye saygı gösteririm mi der görcezzz ;D

sen iki dakka delikanlı ol ben kralı olurum

Evet ya. ''Eleman'' ne demek? tövbe estağfir....

Ya bizim çok sevgili arkadaşımız ibrahim'i tenzih ederim tabi. Deniz beyciğim nerede.. Çok özledim ben kendisini. Keşke burada olsaydı da bu ayarsız ibraam'a cevaplarını kendisi verseydi. Ben savunmaktan yorulmadım tabi canı sağolsunda. Ama gelse iyi olurdu ...

alpi sen bana diyorsun da asıl şu ayhandaki derinliğe bak cümlerlerdeki duygu ve anlamı hisset bi sana yapmadı, bi Özgür Datvi olamadın ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
sen buraya nasılsa gelcen ;D
ayhaaann bende oraya gelcem ;D
bize dediklerin neysede istersen deniz içn dedikleri sil he o yokken bizde üzlmesin diye bişey demeyizzz

ayhanbursa' Alıntı:
bize dediklerin neysede istersen deniz içn dedikleri sil he o yokken bizde üzlmesin diye bişey demeyizzz

alıntı yap istersen ordan aramasın şimdi
yok smile falan