KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Deniz nerde arkadaşım. Gözünde mi görmüyor.. Deniz yok ama bayağı bir arkadaş var. Hadi herkes muhabbete dalacak değil tanımaz etmezde Fatih(ERLER) ne halt yemeye tepeden bakıyor onu anlamadım. hişşşşş Fatih
Deniz nerde arkadaşım. Gözünde mi görmüyor.. Deniz yok ama bayağı bir arkadaş var. Hadi herkes muhabbete dalacak değil tanımaz etmezde Fatih(ERLER) ne halt yemeye tepeden bakıyor onu anlamadım. hişşşşş Fatih
bak ibrahim ki alpaslnda böyle düşünüyor muhakkak ..arkadaşımıza kayıkçı şimdi elaman bu tür şeyler yakıştırma..deniz bey de deniz arkadaşım de ki müsade verirse.. lütfen ...smile yok....
bak ibrahim ki alpaslnda böyle düşünüyor muhakkak ..arkadaşımıza kayıkçı şimdi elaman bu tür şeyler yakıştırma..deniz bey de deniz arkadaşım de ki müsade verirse.. lütfen ...smile yok....
Ya bizim çok sevgili arkadaşımız ibrahim'i tenzih ederim tabi. Deniz beyciğim nerede.. Çok özledim ben kendisini. Keşke burada olsaydı da bu ayarsız ibraam'a cevaplarını kendisi verseydi. Ben savunmaktan yorulmadım tabi canı sağolsunda. Ama gelse iyi olurdu ...
alpi sen bana diyorsun da asıl şu ayhandaki derinliğe bak cümlerlerdeki duygu ve anlamı hisset bi sana yapmadı, bi Özgür Datvi olamadın ;D
ayhanbursa' Alıntı:
Rehabilitasyon merkezi diye onu hapishane gibi bir yere tıkmış olmalarını hazmedemiyorum. O olsaydı beni bırakmazdı ama ben onun gitmesine izin verdiğim için kendimi suçlu hissediyorum.
bunlar bir röpörtajdan cemal gülasın sözleri bende diyorum ki bu üç günlük dünyada kendimizi suçlu yada pişman lık hissederek bir hayat yaşamayalım datvi sirk yada hayvanat bahçesinde yaşayabililecek yada birilerinin dediği rehabilitasyon ortamına ihtiyacı olan bir hayvan deill ki dışarıda nice tasma bile takmaya degmeyecek adı sanı konulmayacak birsürü yaratık varken bence.......... datviye çaresiz kalmak çok acı bence birşeyler ne olursa olsun ama birşeyler yapılması lazım onu gerçek mutlu olduğu yere camal gülasın yanına almak için yasa içi yada dışı ne lazımza yapalım