Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 503,668

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Yazıklar olsun. Burada bir bilek bir yürek ibraam'ın terbiyesizliklerine karşı çarpışıyorum senin için bee

ben siz nedediyseniz yaptım deniz bey ve elimden geldiğncede sizi savundum eh taktir edersiniz artık.. ;D....ulennnnn osmanlıda yaşayıp dalkavuk olcak adammışım haaa ;D ;D

dakaltan' Alıntı:
Bahriyeli Ahmet abim nerelerde, haber alan var mı? Ayhan'ım nasılsın canımın içi ;D

Oh..aa... bahriyeli guzel fotograf cekilseymissin....

dakaltan' Alıntı:
kök salacan en sonunda bahçeye, ben her gördüğümde üzülüyorum, yazık kızcağıza diyerekten ;D kurtulamadın şu topraktan ;D

Senin kollarda o dümene kaynadı yalnız istersen sende bir değiştir. Şöyle off-road'ta ZJ resmi falan koy sitenin doğasına uygun he aRRRkadaşım

virüs, o yazdığın şiiri de not aldım arkadaşım... bu yeteneklerini başka alanlarda da göstermeni bekliyoruz. gerçi bi halta benzememiş ama emek harcamışsın ;D

dakaltan' Alıntı:
kök salacan en sonunda bahçeye, ben her gördüğümde üzülüyorum, yazık kızcağıza diyerekten ;D kurtulamadın şu topraktan ;D

ya bi fotolar cekildik anlatamam....havuz ustu rakı keyfi falan.....utanırım sayfaya koymaya....küfür gibi olur size valla....;D

ibraam nerde acep bi ses verse diyorum öleee iyidi dimiiii heee..smile yok....

ayhanbursa' Alıntı:
ben siz nedediyseniz yaptım deniz bey ve elimden geldiğncede sizi savundum eh taktir edersiniz artık.. ;D....ulennnnn osmanlıda yaşayıp dalkavuk olcak adammışım haaa ;D ;D
ilkakdeniz' Alıntı:
tırnaklarımı bile sivriltiyorum sadece diş olsa iyi ;D

Bu iki mesajı birleştirip kafamda canlandırdım. Buluşmanıza mutlaka şahit olmalıyım. Mutlaka

ayhanbursa' Alıntı:

o dalkavukların hepsi için sonunda su söylenmiştir;
" Tiz boynu vurula, kellesi kazığa geçirilip seng-i ibrette tebaaya seyrettirile"
;D

jaidevi' Alıntı:
ya bi fotolar cekildik anlatamam....havuz ustu rakı keyfi falan.....utanırım sayfaya koymaya....küfür gibi olur size valla....;D
havuz falan mayolumu falan mı yaniii fotolar güzelmi havuz ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yazıklar olsun. Burada bir bilek bir yürek ibraam'ın terbiyesizliklerine karşı çarpışıyorum senin için bee

kimden öğrendim sence böyle terbiyesiz olmayı ;D

dakaltan' Alıntı:
virüs, o yazdığın şiiri de not aldım arkadaşım... bu yeteneklerini başka alanlarda da göstermeni bekliyoruz. gerçi bi halta benzememiş ama emek harcamışsın ;D

Beş dakkada o kadar sanatsal değer bekleme. Ama lazım olursa iyi bişeyler konuyu söyle yeter şiiii (ayhan hesabı) ;D