Valla Yiğit'cim tam mesaiyi bitirmiştim ki. Dur yatmadan bi daha gireyim dedim. JEEP sayfasında bir tane yolunu şaşırmışın mesajını görüp sinirlendim. Tekrar uykum açıldı. Tövbe estağfir ne ilginç insanlar var bu memlekette..
Yarın uyurumda sabah 7'de kalkıp hanımı nöbete götüreceğim.. Ama sinirlenip cevap yazdığım muhterem! online o yüzden bekliyorum cevaplarsa diye.. Pusudayım yani ;D
Aman abi uğraşmana değmez zaten yarın orası kızışacak gibi, sıfır teknik bilgimle olayı mı karıştırsam "nası yakmaz 5.2 xzyj tüple corsadan daha az yakar yanıltmayın gençleri"
Aman abi uğraşmana değmez zaten yarın orası kızışacak gibi, sıfır teknik bilgimle olayı mı karıştırsam "nası yakmaz 5.2 xzyj tüple corsadan daha az yakar yanıltmayın gençleri"
Neyse Yiğit'cim. Cevap hakkı doğan bir şey yazarsa da sabah veririm artık cevabını. Zira yatayım biraz. 3-3,5 saat sonra kalkıp 50 km. yol gidip 50 de döneceğim. Bide benim ufaklık bana kalıyor hanım nöbete gidince. Döndüğümde fazla uyumama müsade etmez. Ben kaçar. Görüşürüz tekrar.
İyi geceler...