Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 486,213
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Abi bunları özelden konuşalım. Ayhanbursa diye fesat bir üye var. Şimdi Ergun abiyle buluşmalar falan. Kıskanıyor sonra....
Ayhan bey! Demedi deme

Etiketler

yok yok gönül koymadım sahibinden com da takıldım biraz yoksa ben insanı severimm ....yaratandan ötürü

yok elinde patlamış kimse almıyor abi motor bitik janzıman kitli 4 x 4 hiç çalışmıyor nasıl satıcak ki ;D

Allah Allah resimlerde iyi gibi gözüküyordu ama.. Demek ki resimlere aldanmamak lazım..
Zaten yazdıklarından ben kıllanmıştım. Agresif bir tavrı vardı... İnsanları baskı altına almaya çalışır gibi ne öyle...

O zaman önce kendimi tanıtayı size . Efendim ben 37 yaşıda evli biriyim . İLK EŞİM BENİ ÇOK BULAŞIK BİRİSİN DİYE TERK ETTİ.
2. Eşim le yeni evlendim . Oda kahveye gitmeme kızıyor . Gidip insanlara bulaşıp dayak yiyip geliyorsun diye. Bende ona çaktırmadan bu kahveye takılıyorum. BU DA RESMİM

Eğrinin gölgeside eğridir diye bir laf vardır İshaks bey hiç duydunuz mu? Bu lafın anlamını şimdi daha iyi anladım...
Ayhan beeeeyyyyyy!!! Benimle evlenirmisin? ;D ;D ;D

ben dedim sana bu adam çirkin dir diye dinlemedin beni ;D

Alpaslan bey size bir sorum olacak. Benim Wagoneer lpg de iken gaza yüklendinmi benzine geçiyor. Sebebi ne olabilir? Gerçi siz de İstanbulda yaşıyorsunuz sizinle tanışmak isterdim amma nasıl olur bilmemki

ishaks' Alıntı:
Alpaslan bey size bir sorum olacak. Benim Wagoneer lpg de iken gaza yüklendinmi benzine geçiyor. Sebebi ne olabilir? Gerçi siz de İstanbulda yaşıyorsunuz sizinle tanışmak isterdim amma nasıl olur bilmemki

Yüklenmeyin o zaman gaza ishaks bey! Allah Allah..

alpaslanepli' Alıntı:
Yüklenmeyin o zaman gaza ishaks bey! Allah Allah..
bu güzel bilimsel bir açıklama olmuş katılıyorum birde arkadaşın vagoneer i ile çekilmiş bir fotosunu görsek daha yardımcı olabiliriz arkadaş ile araç uyuşmuş mu diye ...Neden at sahibine göre kişnermiş derler o açıdan ;D ;D ;D

Ben yolda rastladım geçen. Aracı yağ yakıyordu. Bir duman çıkarıyordu ki sorma...
Yani dediğin doğru... Sahibine göre kişniyordu..
İkiside dumanlı... İkiside yağ yakıyor.. ;D

İkiside yağ yakıyor.. ;D