Allah Allah resimlerde iyi gibi gözüküyordu ama.. Demek ki resimlere aldanmamak lazım..
Zaten yazdıklarından ben kıllanmıştım. Agresif bir tavrı vardı... İnsanları baskı altına almaya çalışır gibi ne öyle...
Valla önce birbirimize kırdırdın bizi sonrada küstürdün adamı. Biz sizinle bir müddet daha seviyeyi koruma kararı aldık.. Bi tanıyalım sizi ondan sonra görüşelim... Tehlikeli olabilirsiniz diye düşünüyoruz ....
O zaman önce kendimi tanıtayı size . Efendim ben 37 yaşıda evli biriyim . İLK EŞİM BENİ ÇOK BULAŞIK BİRİSİN DİYE TERK ETTİ.
2. Eşim le yeni evlendim . Oda kahveye gitmeme kızıyor . Gidip insanlara bulaşıp dayak yiyip geliyorsun diye. Bende ona çaktırmadan bu kahveye takılıyorum. BU DA RESMİM
O zaman önce kendimi tanıtayı size . Efendim ben 37 yaşıda evli biriyim . İLK EŞİM BENİ ÇOK BULAŞIK BİRİSİN DİYE TERK ETTİ.
2. Eşim le yeni evlendim . Oda kahveye gitmeme kızıyor . Gidip insanlara bulaşıp dayak yiyip geliyorsun diye. Bende ona çaktırmadan bu kahveye takılıyorum. BU DA RESMİM
Eğrinin gölgeside eğridir diye bir laf vardır İshaks bey hiç duydunuz mu? Bu lafın anlamını şimdi daha iyi anladım...
Ayhan beeeeyyyyyy!!! Benimle evlenirmisin? ;D ;D ;D
Alpaslan bey size bir sorum olacak. Benim Wagoneer lpg de iken gaza yüklendinmi benzine geçiyor. Sebebi ne olabilir? Gerçi siz de İstanbulda yaşıyorsunuz sizinle tanışmak isterdim amma nasıl olur bilmemki
Alpaslan bey size bir sorum olacak. Benim Wagoneer lpg de iken gaza yüklendinmi benzine geçiyor. Sebebi ne olabilir? Gerçi siz de İstanbulda yaşıyorsunuz sizinle tanışmak isterdim amma nasıl olur bilmemki
bu güzel bilimsel bir açıklama olmuş katılıyorum birde arkadaşın vagoneer i ile çekilmiş bir fotosunu görsek daha yardımcı olabiliriz arkadaş ile araç uyuşmuş mu diye ...Neden at sahibine göre kişnermiş derler o açıdan ;D ;D ;D
bu güzel bilimsel bir açıklama olmuş katılıyorum birde arkadaşın vagoneer i ile çekilmiş bir fotosunu görsek daha yardımcı olabiliriz arkadaş ile araç uyuşmuş mu diye ...Neden at sahibine göre kişnermiş derler o açıdan ;D ;D ;D
Ben yolda rastladım geçen. Aracı yağ yakıyordu. Bir duman çıkarıyordu ki sorma...
Yani dediğin doğru... Sahibine göre kişniyordu..
İkiside dumanlı... İkiside yağ yakıyor.. ;D