Abi ondan ayrıca korkuyorum. Ses ve görüntü sistemi kurdurttuğumda otoparka abone olmuştum. Çalınıncada iptal etmiştim. Şimdi 6 tane hella'nın olduğu port bagajıda her halde kapı önüne bırakamam... Ama Serkan'ın hastalığı yüzünden rötarlı oldu biraz... Yarın bitiyor inşallah..
Çekememe değil... Tamamen toplumsal sorumluluk adına yapıyorum.. Derdim çizmeler hepsi bu yanlış anlaşılmasın. Saç modeliyle bir ilgisi yok ;D
Bu arada bugün bende aldım onlardan....
Abi ondan ayrıca korkuyorum. Ses ve görüntü sistemi kurdurttuğumda otoparka abone olmuştum. Çalınıncada iptal etmiştim. Şimdi 6 tane hella'nın olduğu port bagajıda her halde kapı önüne bırakamam... Ama Serkan'ın hastalığı yüzünden rötarlı oldu biraz... Yarın bitiyor inşallah..
Eyvah eyvah yandık... Sitedeki gerilim azalacak sanıyordum. Kurtlar vadisi tatile giriyor diye. Bütün sezon hemde her akşam sekizde show tv de yaz boyu verilecekmiş...
ger ger geeerrrrr
Cendere cendere cendereeee!!!!!
Bu adam benim vaktiyle bakıpta kırpılmış kuzu postunu vermem diye tutturunca almadan döndüğüm XJ nin sahibi bea!!! Vay namussuz araç için hiç araziye girmemiş demişti. Resimlere bak... İyi ki almamışım.....